Liga 1

„Ar fi fost mai potrivit” » Un nume mare din istoria lui Dinamo, cerut în locul lui Mureșan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 noiembrie 2021

Dinamo a suferit o nouă umilință în acest sezon, fiind învinsă de Sepsi, 4-1, și trece printr-o perioadă extrem de complicată.

Victor Becali a analizat situația de la Dinamo și-l apără pe Mircea Rednic, considerând că aducerea lui Dario Bonetti la începutul sezonului a fost o greșeală. În plus, acesta spune că l-ar fi preferat pe Cornel Dinu în locul lui Iuliu Mureșan în conducerea lui Dinamo.

Victor Becali: „Poate Cornel Dinu era mai potrivit în locul lui Iuliu Mureșan”

„Până în iarnă, Dinamo trebuie să mai acumuleze puncte. Asta e problema. Nu știu ce vor face la iarnă. E o situație foarte complicată. 

În plus, Rednic e singurul dinamovist de acolo. Mai era Eftimescu, dar a plecat și ăla. N-am nicio problemă cu domnul Mureșan. Poate Cornel Dinu ar fi fost mai potrivit. Mureșan s-a înhămat la o situație destul de grea. Face orice poate omenește, sunt convins de asta, dar mai trebuie să și aibă cu ce.

Rednic a venit de 2-3 etape. Nu are lot. Unii jucători au venit din vacanță. N-are lot, ce să facă? Poate să facă Rednic vreo minune? Nu Rednic e vinovat pentru ce se întâmplă la Dinamo. Omul încearcă, dar e greu să redresezi o corabie în derivă. 

Cea mai mare greşeală a fost aducerea lui Bonetti. Suporterii îl voiau cu minunea de la Liberec. O minune rămâne o dată. Dinamo nu are lot! Nu e uşor să redresezi corabia asta. Dacă Rednic nu poate, atunci nu ştiu.... Cunoaşte clubul, tot ce e acolo, dar nu poate face minuni.”, a declarat Victor Becali, la Realitatea Sportivă.

VIDEO Ce a spus Mircea Rednic după umilința cu Sepsi

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.