Campionate

Messi își anunță dorința de a reveni la Barcelona: „Vreau să ajut clubul”

Leo Messi // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 noiembrie 2021

Messi (34 de ani) a vorbit într-un amplu interviu despre plecarea de la Barcelona la PSG și a dezvăluit că, în viitor, vrea să revină la clubul blaugrana, dar în conducerea tehnică.

Starul argentinian a acordat un interviu ziarului Sport și a explicat ce planuri de viitor are. În plus, aceasta a spus că nu i s-a cerut să joace gratis la Barcelona, după ce clubul a început să aibă probleme financiare.

Messi vrea să revină la Barcelona: „Mi-ar plăcea să ajut clubul”

„Mereu am spus că mi-ar plăcea să ajut clubul cum pot, să fiu util. Mi-ar plăcea să fiu director tehnic într-o zi. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau în altă parte. Sau dacă va fi într-o altă manieră.

Dacă există această posibilitate, mi-ar plăcea ajut pentru că este clubul pe care-l iubesc. Mi-ar plăcea să crească în continuare și să fie printre cele mai bune din lume”, a declarat Messi.

Când am ajuns la PSG, am simțit că sunt de mult timp în vestiar. Știam multă lume și asta a făcut ca adaptarea să fie rapidă. Am venit la PSG pentru că are o echipă foarte bună. Am venit să câștig campionate și UEFA Champions League 
– Leo Messi

Messi: „Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis la Barcelona”

Am făcut tot posibilul ca să rămân. Nimeni, în niciun moment, nu mi-a cerut să joc gratis. Mi s-a cerut să renunț la 50% din salariu și am făcut fără nicio problemă.  Eu și familia mea ne doream să rămânem la Barcelona.

Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis. Mi se par deplasate cuvintele președintelui (n.r- Joan Laporta a spus că spera ca Messi să joace gratis la Barcelona). Aceste declarații fac ca lumea să aibă îndoieli asupra mea și nu merit asta”, a adăugat Messi. 

Messi, cifre horror în Ligue 1

PSG a reușit vineri să rezolve meciul cu Lille, 2-1, după ce la pauză era 0-1, prin golurile semnate de Marquinhos și Di Maria. Pentru oaspeți punctase canadianul Jonathan David.

A fost al 5-lea meci jucat de Messi în Ligue 1: 0 goluri, 0 pase decisive! Argentinianul este jucătorul din acest campionat care are cele mai multe șuturi - 15, între care 4 pe poartă - fără gol marcat.  Este doar al doilea sezon pentru Messi, după 2005/06, când nu reușește un gol sau o pasă decisivă până la finalul lunii octombrie (doar în campionat).

VIDEO Messi și Neymar, spectacol la antrenamentele lui PSG

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.