Liga 1

Iordănescu nu renunță! Vrea ca FCSB să joace în Ghencea: „Probabil că vom vedea chiar și meciuri de hochei”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 01 November 2021

Edi Iordănescu și-a exprimat, în mod public, în repetate rânduri, dorința de a juca pe noul stadion Steaua. FCSB a fost refuzată în urmă cu mai mult de o lună, când a dorit să meargă în Ghencea la partida cu Academica Clinceni. 

După 2-1 cu FC Argeș, tehnicianul FCSB-ului cere transparență din partea Armatei, și așteaptă un răspuns ferm, fie el unul negativ. Iordănescu chiar taxează conducerea Clubului Sportiv al Armatei, lansând ideea că în viitor am putea vedea în Ghencea chiar concerte și meciuri de hochei, numai ca FCSB să fie blocată în a juca acolo. 

VIDEO Edward Iordănescu, despre posibilitatea ca FCSB să joace în Ghencea: „Aștept un răspuns clar”

>

„Dacă ar fi după mine aș face cerere zilnic. E un lucru firesc să avem și noi acces pe un stadion construit din fonduri publice. Dacă se poate juca Liga a 2-a, dacă se pot juca constant meciuri de rugby, probabil în viitor vom vedea și concerte și chiar meciuri de hochei. 

Hai să fim realiști, corecți, drepți. Aș prefera, din postura de antrenor al echipei, să primesc un răspuns clar în față, negativ fie el, că nu se poate, nu se dorește, și mă împac cu ideea, decât niște scuze puerile care nu pot sta niciodată în picioare. 

Îmi doresc pentru echipă, pentru că eu am copilărit acolo, ca băieții să simtă ce înseamnă Ghencea. La fel cum îmi doresc pentru suporteri, atunci când lumea va putea intra în stadion, să fim împreună în Ghencea”, a zis Edi Iordănescu la conferința de presă. 

Cu Rapid pe stadionul Steaua? 

FCSB va face o nouă cerere de a juca în Ghencea, meciul la care roș-albaștrii ar dori să evolueze pe noua arenă de 100 de milioane de euro fiind derby-ul cu Rapid, programat la mijlocul lunii decembrie. 

Anunțul a fost făcut de liderul de galerie al vicecampioanei României, Gheorghe Mustață, care este încrezător că FCSB nu va mai putea fi refuzată ca la precedenta cerere, înaintea meciului cu Academica Clinceni, mai ales că datele competiționale din Liga 1 și Liga 2 nu se vor mai suprapune.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.