Campionate

Variantă uluitoare » PSG i-ar putea rezilia contractul lui Sergio Ramos!

Foto: Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  luni, 01 noiembrie 2021

Sergio Ramos, fundașul spaniol în vârstă de 35 de ani, nu a debutat încă la PSG, deși este de patru luni la Paris, accidentările trăgându-l mereu înapoi. Varianta despărțirii „nu mai este science fiction”.

A jucat 16 ani la Real Madrid, a cucerit 22 de trofee, inclusiv patru CL, a fost campion mondial, dublu campion european cu Spania și a fost considerat mult timp cel mai valoros fundaș central al planetei. Dar astăzi are 35 de ani și jumătate și se confruntă cu o mare problemă.

Nici cei care îi dădeau credit total nu mai cred în Ramos!

Sergio Ramos nu a mai jucat niciun meci din 5 mai. Este de patru luni la PSG și încă nu a debutat, mereu a apărut o altă accidentare care l-a tras înapoi. Nimeni nu poate spune la Paris când va putea purta prima oară tricoul roș-albastru.

Potrivit Le Parisien, nici chiar cei care îi dădeau credit total lui Ramos nu mai cred atât de mult în el. Și n-ar fi imposibil, în viitorul apropiat, ca PSG să-i rezilieze contractul.

Leonardo îi acuză pe jurnaliștii francezi: „Faceți jocul presei spaniole”

Chiar dacă stoperul are un acord pe două sezoane pe „Parc des Princes", chiar dacă Leonardo, directorul sportiv al clubului, dezminte această variantă, afirmând că „știam de afecțiunea lui Ramos, cunoșteam totul" și acuzându-i pe jurnaliștii francezi că „faceți jocul presei spaniole", varianta despărțirii „nu mai este science fiction. PSG începe să admită că e posibil să fi greșit".

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.