Liga 1

Sorescu NU se mai antrenează cu Dinamo! Prima reacție a clubului: „Vrem bani mulți pe el” » Ce spune Rednic

Deian Sorescu (24 de ani) va lipsi câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo.

Articol de Eduard Apostol, Alexandru Barbu  —  luni, 01 noiembrie 2021

Deian Sorescu (24 de ani) va lipsi cel puțin câteva zile de la antrenamentele lui Dinamo.

ProSport a anunțat că Rednic l-a dat afară din lot pe Sorescu după eșecul suferit cu Sepsi, 1-4. Jucătorul ar fi aflat brusc că are „vacanță” o săptămână.

Iuliu Mureșan: „Sperăm să-l transferăm pe bani mulți pe Sorescu”

Gazeta l-a contactat pe Iuliu Mureșan, președintele alb-roșilor, pentru a clarifica situația. Oficialul „câinilor” susține că Dinamo nu renunță la Deian, întrucât speră să obțină în schimbul lui o sumă importantă în iarnă.

„Nu ne permitem să renunțăm la Sorescu, e un jucător emblematic în acest moment pentru Dinamo, e golgeterul echipei, a produs 6 dintre cele 8 puncte acumulate de noi. 

A avut cu Rednic o discuție în vestiar și va lipsi câteva zile de la antrenamente. Nu e nimic grav, noi sperăm să-l transferăm pe bani mulți în iarnă. E și dorința lui să plece în iarnă, și a noastră, pentru că avem nevoie de bani”, a declarat Mureșan pentru GSP.ro.

Constantin Nica și Mihai Neicuțescu au fost trimiși și ei în „concediu” de Rednic timp de 7 zile, conform sursei citate. Informația a fost confirmată pentru GSP.ro de surse din cadrul clubului.

„Este o săptămână de meditație”, a declarat Rednic pentru GSP.

Deian Sorescu, criticat iar de Mircea Rednic

Mircea Rednic l-a „urecheat” din nou pe Deian Sorescu la finalul eșecului cu Sepsi.

„Dacă zic ceva, se spune că Rednic îl critică... El trebuie să se gândească foarte bine! Felul de a fi, de a nu te implica, doar să fii în teren... El are de pierdut. A pierdut echipa națională și nu știu ce o să mai fie. 

Nu e un reproș, e un sfat. Dinamo nu stă nici în Deian, nici în altcineva. O să vină și alți jucători. Dacă nu vrea să se implice și se gândește să plece, să vedem unde o să plece în iarnă”, a declarat „Puriul” ieri.

Nu e o surpriză. Tot ce a găsit Rednic acolo, jucători aduși de Mureșan sau cine i-a mai adus, vor pleca. Dar nu trebuie să plece așa. Nu e normal să te comporți așa cu Sorescu, care știți că în momentele grele n-a abandonat Dinamo, a stat cu Puljic și Anton, care au plecat plângând și neplătiți. 

Eram sigur că Rednic se va răzbuna, așa a făcut peste tot, e același comportament. Nu cred că Dinamo își permite să-i lase pe Sorescu, Nica sau Neicuțescu și să te trezești ca șef, patron ce o mai fi, cu un lot de 30 de jucători. Pentru că vor veni iar mulți. Dinamo are condiții foarte bune, deplasări, baza de la Săftica, jucătorii sunt plătiți la zi, singura problemă e partea sportivă

Florin Prunea pentru ProSport

6 goluriare Sorescu pentru Dinamo, fiind golgeterul echipei

1,8 milioane de euroe cota de piață a lui Sorescu, potrivit Transfermarkt

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.