Liga 1

Emil Săndoi a răbufnit la interviuri: „Știți ce m-a deranjat cel mai mult? Voiam să vă spun aceste cuvinte”

+34 Foto
Emil Săndoi / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 noiembrie 2021

Chindia Târgoviște a răsturnat calculele hârtiei și a învins-o în deplasare pe UTA, scor 2-0. Chiar dacă „Bătrâna Doamnă” a dominat copios partida, oaspeții au speculat puținele ocazii create și au dat lovitura.

Emil Săndoi, tehnicianul Chindiei, a vorbit la finalul partidei despre victoria obținută de echipa sa la Arad. Deși au început modest campionatul, dâmbovițenii nu și-au luat gândul de la play-off.

„Sunt bucuros pentru jucători, meritau mai multe puncte pentru cum au evoluat în ultimele meciuri. Poate că e o lege a compensației. 

Se vede că ne-au revenit niște jucători, că nu mai avem probleme de efectiv. Sunt trei puncte mari pentru noi, ne ridicăm puțin în clasament și ne apropiem de echipele din fața noastră”, a comentat Emil Săndoi, la microfonul Look Sport+. 

Emil Săndoi: „S-a pus o anumită amprentă pe care echipa n-o merită”

Apoi, Emil Săndoi a fost protagonistul unui discurs virulent. Antrenorul le-a arătat obrazul celor care au acuzat Chindia că practică un fotbal inestetic.

„S-a pus o anumită amprentă pe care echipa n-o merită. Știți ce m-a deranjat cel mai mult? Această lipsă de fair-play. Aș vrea ca lumea să fie fair-play și să nu ne catalogheze în vreun fel echipa. 

Cu toată modestia și tot fair-play-ul, voiam să vă spun aceste cuvinte indiferent de scorul din această seară”, a declarat Săndoi. 

Chindia Târgoviște a fost dominată tot meciul de UTA și a avut un noroc imens la ocaziile arădenilor. Totuși, dâmbovițenii au dat lovitura în repriza secundă și au plecat cu toate punctele de la Arad (2-0). 

În ciuda nenumăratelor șanse mari de a marca, „Bătrâna Doamnă” nu a reușit să scoată niciun punct din partida cu Chindia. 

FOTO Imagini tari din meciul UTA - Chindia Târgoviște 0-2

+34 Foto
FOTO: Alexandra Fechete

Citește și alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.