Liga 1

“Nu sînt fraierul Federaţiei!”

Articol de Cosmin Lucaci  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Trică şi-a luat gîndul de la Euro şi şi-a rezervat biletele de vacanţă.

La o zi după ce s-a calificat în finala Cupei cu CFR, Eugen Trică a făcut un anunţ-şoc. “Nu-mi mai amintiţi de naţio­nală! Să mă lase toţi cei de la Fede­raţie, care văd că au început să mă ia la mişto! Nu sînt fraierul nimănui!”.

Iritat că selecţionerul l-a igno­rat la ultimele acţiuni, golgeterul CFR-ului a spus ieri: “Mi-am luat deja gîndul de la o convocare pen­tru Campionatul European. Mi-am cumpărat bilete de vacanţă, voi pleca împreună cu familia. Nu regret deloc. Să ne ve­em fiecare de trea­ba noas­tră, aşa e cel mai bine”.

Trică spu­­ne că vrea să se con­centreze exclusiv pe finalul de se­zon al echipei sale. “Sîntem favoriţi la titlu, Steaua va mai pierde 6-7 puncte pînă la final. Pînă de Paşte vom fi iar pe primul loc. Avem şanse mari să facem eventul”.

15.000 de euro pentru Cupă
Clujenii vor încasa 15.000 de euro dacă vor reuşi să ia Cupa Timişoreana. Prima pentru cîştigarea campionatului este de 50.000 de euro. În cazul în care feroviarii vor ocupa locul al doilea, vor primi numai 25.000 de euro. “Vom trata foarte serios finala fiindcă avem şansa cîştigării primului trofeu din istoria lui CFR”, a spus Iuliu Mureşan.

4 meciuri a jucat Trică la “naţională”, ultimul fiind Bul­ga­ria - România 1-0, în noiembrie 2007

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.