Liga 1

Conflict incendiar! Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

+49 Foto
Cristi Săpunaru / Captură TV Telekom Sport

Articol de Vlad Nedelea  —  luni, 01 noiembrie 2021

Finalul partidei Rapid - FCU Craiova 1948 a adus un moment extrem de tensionat. Cristi Săpunaru, atacat cu o sticlă în minutul 72, a fost greu de calmat, meciul fiind întrerupt timp de aproximativ un minut. Disputa de la Mioveni s-a terminat la egalitate, scor 0-0. 

Ce s-a întâmplat, mai exact? Deși partida de la Mioveni se joacă fără spectatori, o sticlă de apă a zburat dinspre zona oficialilor de la Tribuna I a „Orășenescului” din Mioveni, către jucătorii Rapidului. Aproape să fie lovit, Săpunaru a avut o criză de nervi și s-a luat la harță cu puținii oameni aflați în zona respectivă a stadionului.

>

Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii Rapidului și ceilalți oameni din staff s-au contrat verbal cu cei aflați în tribună, care se pare că ar fi oficiali sau susținători ai Craiovei. 

Daniel Niculae, președintele Rapidului, a încercat să calmeze spiritele, dându-și seama că Săpunaru riscă o eliminare în cazul în care continuă să se certe cu cei din tribune.

„Injuriile înseamnă comportament violent, deci eliminare”, a declarat Ion Crăciunescu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1. Cum pe reluări s-a văzut în mod evident că Săpunaru a înjurat, acesta trebuia eliminat potrivit fostului mare arbitru internațional.

La Telekom Sport, Cristi Balaj a fost mai blând: „Ar fi trebuit cartonaș galben”.

Adrian Mititelu jr. a avut alte nemulțumiri

Camerele TV l-au surprins și pe Adrian Mititelu jr, finanțatorul lui FCU, implicat în răfuiala de la distanță cu rapidiștii.

Finanțatorul alb-albaștrilor a avut și alte nemulțumiri. I-a reproșat „centralului” Iulian Călin că n-a acordat gol la ocazia lui Compagno. Vârful italian a reluat din câțiva metri, iar Horațiu Moldovan a respins de pe linia porții. Oficialii și jucătorii Craiovei au cerut validarea golului, însă reluările TV au arătat că mingea nu a depășit linia porții.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.