Liga 1

Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

+49 Foto
Adrian Mititelu jr.

Articol de Vlad Nedelea, Cristi Roșu (video)  —  luni, 01 noiembrie 2021

Adrian Mititelu jr., finanțatorul lui FCU Craiova 1948, a vorbit despre egalul obținut de echipa sa în duelul extrem de tensionat cu Rapid, încheiat 0-0.

Finanțatorul alb-albaștrilor i-a reproșat „centralului” Iulian Călin că n-a acordat gol la ocazia lui Compagno din finalul partidei. Vârful italian a reluat din câțiva metri, iar Horațiu Moldovan a respins de pe linia porții. Oficialii și jucătorii Craiovei au cerut validarea golului, însă reluările TV au arătat că mingea nu a depășit linia porții.

Mititelu jr.: „Așteptăm VAR cu nerăbdare! În arbitraj e ca-n justiție”

„Exact cum ne-am propus, am plecat cu un punct de aici, deși poate ar fi trebuit să câștigăm. Au fost ocazii numeroase ale Rapidului, dar am echilibrat meciul în repriza a doua. Eu am văzut gol la Compagno, dar când e ceva la limită, se judecă împotriva noastră. 

Așteptăm VAR cu nerăbdare. Meci de meci, sunt greșeli împotriva noastră. Ce să facem cu arbitrii? Nu se întâmplă nimic. E la fel ca în justiția din România”, a declarat Adrian Mititelu jr., la finalul confruntării de la Mioveni. 

>

„Suntem la ananghie, trebuie să părăsim zona periculoasă a clasamentului. Suntem pe baricade și trebuie să o învingem pe Sepsi. După minutul 60, am arătat altă față. Nu-mi explic ce s-a întâmplat înainte de pauză. Pe final, Rapid a căzut fizic, puteam să profităm”, a adăugat Mititelu jr. 

S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustare, nu către cei de la Rapid. Nu s-a pus problema să creăm un conflict.

- Adrian Mititelu jr.

Săpunaru, scandal de proporții în timpul meciului » S-a implicat și Mititelu jr.!

Finalul partidei Rapid - FCU Craiova 1948 a adus un moment extrem de tensionat. Cristi Săpunaru, atacat cu o sticlă în minutul 72, a fost greu de calmat, meciul fiind întrerupt timp de aproximativ un minut. Disputa de la Mioveni s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Ce s-a întâmplat, mai exact? Deși partida de la Mioveni se joacă fără spectatori, o sticlă de apă a zburat dinspre zona oficialilor de la Tribuna I a „Orășenescului” din Mioveni, către jucătorii Rapidului. Aproape să fie lovit, Săpunaru a avut o criză de nervi și s-a luat la harță cu puținii oameni aflați în zona respectivă a stadionului.

Partida a fost întreruptă mai bine de un minut, timp în care jucătorii Rapidului și ceilalți oameni din staff s-au contrat verbal cu cei aflați în tribună, care se pare că ar fi oficiali sau susținători ai Craiovei.

Sorin Mogoșanu, declarații după partida cu Rapid de la Mioveni

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.