Liga 1

Cristi Balaj surprinde: „Am făcut lobby ca FCSB să joace în Ghencea”

+44 Foto
Cristi Balaj a făcut lobby pentru FCSB / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 01 noiembrie 2021

Fostul arbitru Cristi Balaj (50 de ani), cel care a condus ANAD în ultimii ani și care se pregătește acum să devină președinte la CFR Cluj, spune că a făcut lobby ca FCSB, clubul lui Gigi Becali, să evolueze pe noul stadion din Ghencea.

Om de fotbal cu multiple conexiuni, inclusiv în zona politicului, Cristi Balaj susține că i s-ar părea normal ca reprezentanții CSA Steaua să le permită celor de la FCSB accesul în Ghencea. Chiar dacă urmează să preia o funcție la CFR Cluj, Balaj se solidarizează cu echipa din Berceni. 

Cristi Balaj recunoaște: „Am făcut lobby pentru FCSB”

„Mi s-a spus de la cei care administrează arena că e o chestiune birocratică. CSA Steaua poate juca pe Ghencea pentru că e echipa Armatei, a lor. Armata are un protocol cu FRF, de aceea a putut și naționala să evolueze acolo. Dacă o altă echipă vrea să joace acolo un meci oficial, e nevoie de o hotărâre de guvern, care să spună exact în ce condiţii se poate juca în acest moment. Competiţiile oficiale se pot disputa doar cu un protocol.

Da, știam că voi merge la CFR și am făcut lobby pentru FCSB. Nici nu contează că e FCSB. Vreau să joc pe un stadion frumos când joc cu FCSB. Să urce Rapid, Farul, toate echipele, să joace într-un mediu frumos. Ăsta e viitorul! Vreau ca CFR să fie pe locul 1 într-o clasă de olimpici. Degeaba câștigăm campionatul și în cupele europene...”, a declarat Cristi Balaj, în cadrul emisiunii „Minutul 91” de la Telekom Sport. 

FCSB, interzisă în Ghencea

FCSB continuă să facă cereri pentru a juca pe Ghencea și pe „Arcul de Triumf”, dar se lovește din nou de refuzuri. 

Gigi Becali, patronul vicecampioanei, a anunțat că echipa sa nu este primită pe alte stadioane din București, în afară de Arena Națională.

„Am făcut cerere peste tot, şi pe Ghencea, peste tot. Mie nu îmi dau voie. Că eu dau medicamente la oameni şi s-au supărat pe mine... Am primit răspunsuri cu «Să vedem» și «Că nu ştiu ce, că trebuie să facem nu ştiu cum...». 

Ei nu zic nici da, nici nu. Nu e refuz. Dar nu spun nici că poţi. Să vedem că protocol, că Guvern... Şi, pe urmă, le-am mai făcut o cerere să îmi zică da sau nu. Mi-au răspuns că nu ştiu deocamdată. Voi nu ştiţi în ce ţară trăiţi”, a spus Gigi Becali, potrivit as.ro.

VIDEO Edward Iordănescu, despre posibilitatea de a juca în Ghencea: „Aștept un răspuns clar”

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.