Media

Alexandru Bourceanu, MIERCURI, ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”: „Voi spune ceva și lumea va râde”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 noiembrie 2021

Alexandru Bourceanu, fostul căpitan al celor de la FCSB, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Povești incredibile din copilăria lui Alex la Galați, despre primii pași făcuți în fotbal, dar și ce-a făcut cu primii 50 de lei pe care i-a câștigat în fotbal.

Marele regret al carierei, totul despre accidentările care l-au obligat să se retragă, toate vor fi discutate în emisiunea cu Bourceanu, de pe GSP.ro.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

CITEȘTE ȘI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.