Liga 1

Acuzații serioase după eliminarea Rapidului din Cupa României: „A venit momentul să spun adevărul! Știți ce am discutat cu Mihai Iosif cu o noapte înainte?”

Fanii rapidiști încă nu au trecut peste eliminarea echipei favorite din Cupa României, 0-1 în fața celor de la Poli Timișoara.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 02 November 2021

Fanii rapidiști încă nu au trecut peste eliminarea echipei favorite din Cupa României, 0-2 în fața celor de la Poli Timișoara. 

Rapid a abordat partida de la Timișoara, din „optimile” Cupei, cu o echipă experimentală. Gheorghe Răducanu, liderul fanilor giuleșteni, spune că Mihai Iosif și Alexandru Ioniță II s-au contrazis în explicații în momentul în care au fost întrebați despre absența mijlocașului. 

Fanii rapidiști acuză după eliminarea din Cupa României

„Suspiciunile vin de la modul în care a fost abordat acest meci de Cupă. A venit meciul de la Timișoara și aici a fost ceva în neregulă. Noi nu emitem pretenții la campionat, vrem doar să ne menținem. Nu vreți investiții, nu aveți posibilități să vă bateți la titlu, înțelegem. Din moment ce avem posibilitatea să mergem mai departe în Cupa României. pentru noi reprezintă un interes major.

Am discutat cu Mihai Iosif. Îmi pare rău că trebuie să spun chestia asta. A sosit momentul să spun adevărul. Am vorbit cu Iosif cu o noapte înainte de meciul cu Timișoara și mi-a zis că nu joacă Alexandru Ioniță, că a făcut nu știu ce întindere. Ieri, Ioniță a zis că nu a jucat că l-a durut măseaua... 

Morais l-a anunțat că e obosit, nu știu ce titulari mai erau obosiți. Pentru ce îi odihnești? Din ce cauză? Ei sunt plătiți să joace fotbal”, a spus Gheorghe Răducanu, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Mihai Iosif, mulțumit la finalul meciului cu FCU Craiova: „Mi-a lipsit doar golul”

>

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.