Liga 1

George Ogăraru, reacție categorică în „războiul” FCSB - CSA Steaua: „E ca într-un divorț. Își vede fiecare de drumul lui”

George Ogăraru Foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 noiembrie 2021

George Ogăraru (41 de ani), fostul manager general al celor de la CSA Steaua, în prezent directorul tehnic al Academiei Steaua București, a vorbit despre cum a fost prins la mijloc între suporteri, după ce a ales să susțină echipa Armatei.

Ogăraru compară situația actuală dintre cele două echipe cu un divorț și este de părere că fiecare dintre cluburi trebuie să-și vadă de drumul său și că nu mai există vreo cale de împăcare.

„A fost o asumare, pentru această luptă între FCSB și Steaua. Unii m-au acuzat că am mers în partea cealaltă, ca și trădare. Alții s-au bucurat. Eu m-am întors acolo unde am crescut.

E trist că s-au scindat suporterii. Oamenii au trăit experiențe extraordinare în templu. Cu toții au strigat pentru Steaua, unii mai tineri, alții mai în vârstă. Unii cunoșteau Steaua înainte de a veni Becali, alții o cunosc doar după ce a venit Becali și e normal ca fiecare să fie atașat de o anumită perioadă, de o experiență. 

E ca într-un divorț, știi, au fost împreună, a fost o perioadă frumoasă, după care își vede fiecare de drumul lui. Ar fi bine să nu rămână în scandaluri, fiecare pe drumul lui”, a declarat Ogăraru potrivit as.ro

George Ogăraru, 0 meciuri la Steaua

Invitat în urmă cu o lună în emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” la GSP, George Ogăraru a declarat că el a evoluat pentru Steaua, nu pentru FCSB, deși acesta a câștigat două titluri de campion în perioada în care echipa era patronată de Gigi Becali

„Eu am jucat întotdeauna cu Steaua pe piept! Pentru mine, eu am jucat întotdeauna la Steaua. Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr... Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părți”, a declarat George Ogăraru.

Unde a jucat George Ogăraru?

  • CSA Steaua » ZERO meciuri / ZERO trofee
  • FC Nimeni (1998-2003) » 23 meciuri / 1 Cupă a României
  • FCSB (2002-2009) » 104 meciuri / 2 titluri de campion al României

>

Citește alte știri despre fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.