Liga Campionilor

Ovidiu Hațegan, implicat în două faze ciudate în Dinamo Kiev - Barcelona! Ce i-a reproșat Busquets

+27 Foto
Ovidiu Hațegan (41 de ani) a fost implicat în două faze de impact în Dinamo Kiev - Barcelona, meci din grupa E a Ligii Campionilor.

Articol de Răzvan Luţac, Ştefan Constantin (foto)  —  marţi, 02 noiembrie 2021

Ovidiu Hațegan (41 de ani) a fost implicat în două faze de impact în Dinamo Kiev - Barcelona, meci din grupa E a Ligii Campionilor. 

  • Reporterul GSP Răzvan Luțac și fotoreporterul Ștefan Constantin asistă la meci pe arena Olimpiyskiy și transmit cele mai importante informații de la fața locului. 

Ovidiu Hațegan a arătat 3 avertismente în primele 45 de minute, două în tabăra lui Mircea Lucescu și unul pentru catalani. Nu acestea au fost însă fazele discutate ale unei reprize încheiate la egalitate, scor 0-0. 

Ovidiu Hațegan, în centrul atenției la Dinamo Kiev - Barcelona

În minutul 22, în timp ce ținea pasul cu un contraatac al catalanilor, Ovidiu Hațegan l-a călcat involuntar pe Mykola Shaparenko. „Decarul” formației antrenate de Mircea Lucescu s-a resimțit și s-a întins pe gazon. „Centralul” din Arad a chemat echipe medicală, dar între timp Shaparenko s-a ridicat. Fotbalistul ucrainean a înțeles și a acceptat scuzele.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Un moment mai tensionat s-a petrecut la ultima acțiune a primei părți. Ovidiu Hațegan a fluierat finalul, deși Ansu Fati plecase pe contraatac și ar fi putut scăpa într-o acțiune periculoasă. Sergio Busquets i-a reproșat acest lucru arbitrului român.

Aceste detaliu a fost remarcat și de mai mulți fani catalani pe rețelele de socializare: „Nu e drăguț, domnule Hațegan! Ansu intrase deja în treimea adversară”.

Citește și alte știri din fotbalul european:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.