Liga Campionilor

Istvan Kovacs, greșeală mare de arbitraj în Liga Campionilor: „Teribilul român nu a acordat un penalty bizar de clar”

Istvan Kovacs Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 02 noiembrie 2021

Istvan Kovacs (37 de ani) a fost protagonistul multor critici în timpul meciului de Liga Campionilor între Sevilla și Lille.

La scorul de 1-0 pentru spanioli, Kovacs a refuzat să dicteze un penalty evident pentru Lille, moment ce a declanșat furia fanilor francezi pe rețelele de socializare.

În minutul 17 al meciului, Jonathan David a fost blocat în careu de Thomas Delaney print-o intrare imprudentă prin alunecare. Kovacs nu a dictat penalty și a refuzat să verifice la VAR, astfel că numeroase reacții negative la adresa arbitrului român au apărut pe rețelele de socializare.

Foto cu momentul controversat:

„Când arbitrajul din Liga Campionilor e la un nivel scăzut, este cu adevărat descurajant să privești fotbalul. Îngrozitorul român Istvan Kovacs nu a reușit să dea un penalty bizar de clar pentru Lille”, a fost reacția unui suporter.

„Cum este posibil ca Lille să nu primească penalty cu această ocazie, este imposibil să nu vezi că există o greșeală”, a scris alt fan pe twitter.

Până la urmă, Lille a reușit să întoarcă scorul și să câștige cu 2-1, lăsând-o pe formația iberică pe ultimul loc al grupei.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.