Liga 1

Spectator

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Osvaldo Miranda, vîrful de 1,5 milioane de dolari, va vedea meciul cu Urziceni din tribune.

Pentru partida cu Unirea Ur­ziceni, de duminică, de la ora 20:30, “cîinii” nu vor putea conta pe Osvaldo Miranda! Argentinianul de 23 de ani acuză dureri puternice la genunchiul drept, el pregătindu-se separat, la sală, toată săp­tămîna.

După ce a jucat cu infiltraţii în ul­ti­me­le două par­ti­de, cu Pandurii Tg. Jiu (1-2) şi cu Poli Timişoara (1-1), a­ta­can­tul s-a plîns că nu poate da randament maxim dacă nu este apt sută la sută din punct de ve­de­re fizic şi că riscă o accidentare gra­vă. Staff-ul medical împreună cu Cornel Ţălnar au decis că este mai bine ca Miranda să fie menajat pentru partida de duminică. În a­ces­te condiţii, împotriva ialo­mi­ţenilor cuplul de atac al “cîinilor” va fi format din golgeterii echipei: Dăn­ciulescu-Bratu.

În afară de Goian şi de Pulhac, suspendaţi, doar Mărgăritescu se mai confruntă cu probleme medi­cale. Chiar dacă mai resimte mici dureri la glezna dreap­tă, “China” s-a antrenat ieri normal, avînd şanse mari să fie prezent duminică pe teren încă din primul minut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.