Liga 1

Prima reacție a lui Stoican, după ce a fost dat afară de la FCU Craiova pentru insubordonare: „Îi mulțumesc lui Mititelu”

Flavius Stoican a plecat azi de la FCU Craiova. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 03 noiembrie 2021

Flavius Stoican (44 de ani) a fost dat afară de la FCU Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie! În total, a prins doar 4 jocuri pe banca nou-promovatei, palmares: o victorie, un egal și două eșecuri. 

Așa cum a informat astăzi Gazeta Sporturilor, antrenorul a fost demis de la FCU Craiova, după ce patronul Adrian Mititelu s-a supărat pentru că nu i-a respectat unele cerințe de ordin tactic la meciul de Cupă pierdut cu Sepsi, legate inclusiv de jucătorii folosiți. Mititelu a cerut, din pușcărie, ca Stoican să fie înlăturat. 

Tehnicianul a semnat în urmă cu câteva momente rezilierea contractului și a oferit o primă reacție pentru GSP.ro.

Flavius Stoican, primul mesaj după plecarea de la FCU Craiova: „Atât am putut”

„Despărțirile sunt ceva normal. Noi, oamenii și societatea le condimentăm cu dramatism. Am fost chemat să ajut, lucru pentru care îi mulțumesc domnului Mititelu. 

Am venit și am muncit. Am vrut să construim din mers, dar deocamdată atât s-a putut. Eu atât am putut.  Restul e istorie!”, a spus Stoican.

Flavius Stoican, o victorie la FCU Craiova

Antrenorul de 44 de ani a ajuns la FCU Craiova la începutul lunii octombrie, când l-a înlocuit pe Adrian Mutu, demis din cauza rezultatelor slabe.

Cu el pe bancă, oltenii au disputat 4 partide (3 în Liga 1 și unul în Cupă). Are o victorie, 2-0 cu Gaz Metan, două înfrângeri (0-1 cu Sepsi în Cupă, 0-1 cu UTA) și un egal, 0-0 cu Rapid.

  • Cu venirea la FCU Craiova, Stoican a încercat să-și relanseze cariera de antrenor. Era liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu, în martie 2021.
  • A mai antrenat la Dinamo 2, Chindia, CS Mioveni, Dinamo, FC Voluntari, Zimbru Chișinău, Pandurii, Poli Iași și Petrolul.

VIDEO Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.