Liga 1

Încă o încercare! Favoritul să-l înlocuiască pe Stoican: „Sunt în Craiova, orice e posibil” » Mititelu speră să-l convingă de data asta

EXCLUSIV / UPDATE Flavius Stoican a fost demis azi de la FCU Craiova, după ce a încălcat ordinul lui Mititelu! Informația GSP.ro, confirmată oficial

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 03 noiembrie 2021

Favorit în acest moment să-l înlocuiască pe Flavius Stoican (44 de ani) la FCU Craiova este Eugen Neagoe (54 de ani), liber de contract din luna mai 2021, după despărțirea de Astra. 

Fostul atacant craiovean a mai negociat cu nou-promovata și după plecarea lui Adrian Mutu din Bănie, în urmă cu o lună, însă atunci condițiile lui nu i-au fost acceptate de  Adrian Mititelu, care l-a ales, până la urmă, pe Stoican.

Surse autorizate GSP informează acum că pista „Geană” a redevenit de actualitate la FCU Craiova. Contactat telefonic, tehnicianul s-a arătat dispus la negocieri, afirmând că se află deja în oraș.

Eugen Neagoe, favorit să o preia pe FCU Craiova

„Sunt în Craiova. Am venit cu niște treburi în oraș. V-am spus și ultima oară că pentru mine Craiova e ceva special. Atunci nu ne-am înțeles, dar v-am spus că pe viitor orice e posibil. Sunt oltean, am jucat aici, acest club va reprezenta mereu ceva special pentru mine. Cine știe, rămâne de văzut ce se va întâmpla. Încă nu m-a sunat nimeni”, a declarat Neagoe pentru GSP.ro.

Leo Grozavu vrea să stea deoparte de nebunia din Bănie

Un alt antrenor luat în calcul de juveți înainte de aducerea lui Stoican a fost Leo Grozavu. Totuși, în acest moment această variantă pare total blocată.

Din informațiile oferite de apropiați, Leo Grozavu exclude momentan o variantă precum FCU Craiova, de teamă să nu pățească precum Stoican și să devină șomer până la vară. Fostul tehnician al lui Sepsi ar fi la a doua echipă antrenată în acest sezon. El a subliniat oricum că nu dorește să preia un alt club până în pauza de iarnă.

VIDEO Adrian Mititelu, după scandalul de la Rapid - FCU Craiova

>

Citește și alte știri despre FCU Craiova: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.