Liga 1

Basarab Panduru, interviu după venirea la Craiova: „M-au apreciat fanii Universității? E de discutat”

Basarab Panduru / Captură Universitatea Craiova

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 03 noiembrie 2021

Basarab Panduru (51 de ani), „secundul” lui Laurențiu Reghecampf la CS Universitatea Craiova, a vorbit într-un interviu acordat clubului despre relația cu suporterii alb-albaștrilor, dar și despre marea sa dorință pe care o are în Bănie.

Panduru a fost analist TV la televiziunea Telekom Sport în ultimii 10 ani, cu o întrerupere de câteva luni în a doua parte a lui 2020, când a mers alături de același Laurențiu Reghecampf în Emiratele Arabe Unite, la Al-Wasl. Acum, lucrează din nou cu Reghecampf, iar ambițiile sale sunt uriașe.

Că m-au apreciat fanii Universității Craiova e de discutat, pentru că, fiind expert, pe unii probabil îi mulțumești, pe unii nu. Am încercat de fiecare dată, în cei 12 ani de televiziune, să-mi fac treaba cât mai corect și să spun ce văd de fiecare dată.

Îi cunosc pe toți (n.a - din staff-ul echipei), am lucrat cu ei în Emirate, la Al Wasl, ei erau foarte profesioniști, sunt și acum, băieți de mare calitate și foarte bine pregătiți. Am fost la un meci amical înainte să vin, i-am cunoscut, m-am simțit bine, încerc să-i ajut să le fie mai bine”, a mărturusit Panduru. 

Basarab Panduru: „Visul nostru este să cucerim titlul”

Și visul nostru este același (n.a - să cucerim titlul). Nu este ușor, dar vom face tot posibilul. La Craiova sunt condiții foarte bune, la cel mai înalt nivel. 

Le transmit fanilor să fie alături de echipă, pentru că toată lumea face tot ce trebuie ca echipa să câștige campionatul, să încurajeze jucătorii la fiecare meci”, a declarat Basarab Panduru, într-un interviu acordat pentru pagina oficială de Facebook a Universității Craiova. 

Reghecampf, entuziasmat după venirea lui Basarab Panduru: „Am nevoie de un staff cu oameni pregătiți” 

„Pandi e un om pe care îl apreciez foarte mult, apreciez ce face el mai ales pe plan sportiv, aici nu vorbesc că e unul dintre cei mai buni comentatori de sport din România. Eu îl apreciez pentru ce va face în stafful meu, ceea ce a făcut în stafful meu cât a fost cu mine în Emirate. Mi-am dorit foarte mut să ajungă lângă noi. Sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în ce vrem să facem de aici mai departe. Îmi doresc să câştig campionatul. 

De aceea am nevoie de un staff puternic, un staff cu oameni foarte bine pregătiţi, cu oameni care cunosc fotbalul din România. Pandi e unul dintre oamenii pe care îi apreciez foarte mult şi mi-am dorit enorm de mult să fie lângă mine. Va avea funcţia de antrenor secund plus va fi şeful de deprtament la ceea ce înseamnă analiză, jucători”, a spus Reghe, pentru Telekom Sport.

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.