Liga Campionilor

ROȘU scandalos în Liga Campionilor » Verdictul specialistului: „N-am nicio explicație, chiar nu înțeleg!”

Mats Hummels (32 de ani) a fost eliminat în minutul 29 al partidei Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam, scor 1-3, din grupa C a Ligii Campionilor. Gazdele au contestat aprig decizia.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 noiembrie 2021

Mats Hummels (32 de ani) a fost eliminat în minutul 29 al partidei Borussia Dortmund - Ajax Amsterdam, scor 1-3, din grupa C a Ligii Campionilor. Gazdele au contestat aprig decizia. Vezi mai jos imaginea incredibilă care explică reacția lor. 

În minutul 29, la scorul de 0-0, Mats Hummels a ieșit din dispozitivul defensiv și a dorit în incercepteze o minge în jumătatea adversă. A intervenit întârziat, prin alunecare, asupra brazilianului Anthony, iar arbitrul britanic Michael Oliver a dictat cartonașul roșu fără să stea pe gânduri.

Mats Hummels, eliminare contestată în Dortmund - Ajax

Pe viteză normală, intervenția pare una periculoasă. Într-adevăr, fundașul lui Dortmund vine în viteză și cu piciorul ridicat. 

FOTO: Captură TV @Digi Sport 3

Lăsând faza să curgă, se observă că Hummels pune piciorul pe gazon, evitând contactul cu Anthony. Adversarul aterizează pe tibia lui, apoi se prăbușește!

FOTO: Captură TV @Digi Sport 3

Reponsabilii din camera VAR, englezul Stuart Attwell și polonezul Tomasz Kwiatkowski, nu au intervenit pentru a schimba decizia.

Cartonaș roșu inexplicabil în Dortmund - Ajax

Thorsten Kinhofer, expertul în arbitraj al celor de la Bild, a explicat: „În funcție de poziție pe care o ai față de acțiune, pe viteză reală ți se poate părea ceva brutal. Dar cei din camera VAR trebuie să vadă că alunecă paralel cu adversarul. E cel mult un cartonaș galben. Nu am nicio explicație. Nu înțeleg de ce arbitrul nu a mers măcar să vadă reluarea”.

Citește și alte știri din Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.