Liga 1

Noi dezvăluiri din scandalul Mititelu - Stoican de la FCU Craiova: „Angajezi doctor și-l înveți cum să folosească bisturiul?! Nu sunt marioneta nimănui”

Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova

Articol de Eduard Apostol  —  Thursday, 04 November 2021

Gazeta Sporturilor dezvăluie ce a stat la baza divorțului prematur de la FCU Craiova, între  antrenorul Flavius Stoican și patronul Adrian Mititelu senior.

Flavius Stoican a adunat doar patru săptămâni ca A1 la FCU Craiova. El a plătit ieri cu postul, așa cum a anunțat GSP.ro în exclusivitate,  fiindcă nu mai era compatibil cu patronul Adrian Mititelu, așa cum a declarat, tehnicianul limitându-se la un mesaj de adio lapidar. 

Conform surselor Gazetei, pe lângă faptul că a folosit niște jucători care nu-i conveneau finanțatorului, Stoicanetti s-a pus scut pentru câțiva fotbaliști români ce erau criticați de șeful clubului și s-a opus ideii blocării salariilor la echipă.

Schismă oltenească la FCU Craiova

„A plecat de la Craiova fiindcă a vrut să fie antrenor", au transmis apropiații clubului, iar suporterii i-au luat apărarea lui Flavius Stoican, în mediul online, criticând situația de la club.

„Stoican a luat apărarea jucătorilor și i-a transmis patronului că nu e normal ca unii fotbaliști să fie protejați, iar alții certați. Acolo, s-a produs prima ruptură între ei, nu au mai discutat direct, ci doar prin intermediari.

Flavius Stoican, replică pentru Mititelu: „Nu sunt marioneta nimănui”

Marți, Mititelu a transmis, tot prin intermediari, că nu e mulțumit de joc și de antrenor, iar Stoican i-a replicat prin aceiași oameni: «Da, are dreptate. Nu suntem compatibili. Eu nu sunt marioneta nimănui». 

Flavius Stoican // FOTO: Imago

Mai mult, la un moment, Flavius Stoican l-a lăsat fără replică pe omul cu banii de la Craiova: «Este ca și cum ai o clinică, angajezi doctori, apoi te apuci să ții prelegeri medicilor cum să folosească bisturiul. Lasă-mă să iau eu deciziile, apoi mă judeci, când tragem linie!»".

Nu cunosc datele contractului. Ceea ce știu e că părțile s-au înțeles într-un anumit fel. Rezultatele cu Flavius n-au fost foarte rele, nici foarte bune. Acum depinde cum privim lucrurile. Probabil că patronul a considerat că este loc și de mai bine. Stoican avea contract până la finalul anului
- Marcel Pușcaș, președinte FCU Craiova

VIDEO Adrian Mititelu jr. critică din nou arbitrajul: „E ca în justiție! Sunt greșeli împotriva noastră meci de meci!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.