Liga 1

Ofertă din Serie A pentru Ianis Stoica: „Cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul”

Ianis Stoica / Sursă foto: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 noiembrie 2021

Ianis Stoica (18 ani), atacantul care a impresionat în acest sezon la FCSB, a fost curtat de italienii de la Bolgona. Avocatul sportiv Cristian Cernodolea a dezvăluit la GSP Live că roș-albaștrii au refuzat propunerea italienilor, care voiau să-l împrumute, iar mai apoi să achite 1,5 milioane de euro în schimbul fiului lui Pompiliu Stoica. 

Ianis Stoica, principalul jucător U21 al celor de la FCSB în ultimele luni, a înscris 5 goluri în actualul sezon. Trei reușite au venit în Liga 1, marcând și o „dublă” în victoria cu CS Hunedoara, din Cupa României. Evoluțiile puștiului au atras atenția inclusiv în străinătate. 

Cristian Cernodolea: „Ianis Stoica a avut o ofertă de la Bologna”

>

„Înainte să dea gol de UTA, am avut o ofertă de împrumut de la o echipă de Serie A, împrumut cu opțiune de cumpărare la sfârșitul primului an cu 1,5 milioane de euro. Este vorba despre Bologna.Nu s-a concretizat, cei de la FCSB n-au vrut să-i dea drumul. 

Unul dintre scouterii cu care lucrez l-a văzut înainte să ajungă la prima echipă a lui FCSB. Poate face pasul la o echipă mare. Dacă își va continua creșterea, cred că va avea o șansă să se transfere. Ascensiunea lui nu e întâmplătoare”, a declarat Cernodolea. 

În continuare, Cristian Cernodolea a enunțat una dintre principalele calități ale lui Ianis Stoica, remarcată și de scouterii italieni cu care a discutat

„Din Italia, s-a spus despre Stoica faptul că ar avea «cattiveria», adică acea răutate. De multe ori, un jucător care are determinare, răutate poate ajunge mai sus decât unul mai talentat decât el”, a declarat Cristian Cernodolea, la GSP Live. 

Ianis Stoica, pe lista lui Galatasaray

Fatih Terim a fost mulțumit de modul în care Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan s-au integrat la Galatasaray și ar pregăti un nou transfer de viitor. L-ar dori la gruparea „Cim-bom” și pe Ianis Stoica, noua senzație a grupării patronate de Gigi Becali.

Fatih Terim ar fi fost atras de combativitatea și de maturitatea pe care Stoica le-a etalat în acest sezon, în ciuda vârstei fragede.

„Împăratul” i-ar fi cerut sfatul și lui Gică Hagi, iar cuvintele au fost la superlativ, informează turcii de la Fotomac. Aceștia informează că o ofertă ar urma să fie făcută în următoarea perioadă de transferuri.

Basarab Panduru a remarcat însă o problemă în cazul lui Ianis Stoica. Odată cu revenirile lui Florin Tănase, Florinel Coman și Octavian Popescu, șansele de a prinde un loc de titular la FCSB vor scădea. Un motiv în plus pentru transferul la Galatasaray.

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.