Conference League

CFR Cluj, criticată după înfrângerea din Conference League: „E clar, un sezon care nu merge”

AZ Alkmaar - CFR Cluj 2-0

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 noiembrie 2021

CFR Cluj a fost învinsă de Alkmaar, scor 0-2, în runda cu numărul 4 a grupei D din UEFA Conference League. Campioana României a avut o prestație mediocră joi seară, fapt ce le-a atras critici jucătorilor clujeni.

Dorinel Munteanu, fost internațional, a comentat jocul elevilor lui Dan Petrescu și consideră că motivul pentru care CFR nu impresionează în joc este pentru că jucătorii sunt afectați de schimbările dese de antrenor la echipă.

„Este clar că, odată cu venirea lui Dan Petrescu în Conference League echipa să se prezinte altfel, deși în campionat are o continuitate ca și cu Șumudică antrenor. În Conference a avut evoluții foarte șterse, inclusiv aseară. 

Cauzele le știu mai bine ei, dar este clar că lotul pe care îl are Petrescu este afectat datorită schimbărilor de antrenori și rezultatele sunt pe măsură în Europa”, a declarat Dorinel Munteanu în emisiunea „Ora exactă în sport” pe ProX.

Ionuț Rada, surprins neplăcut de CFR Cluj

Rada (39 de ani), fost fotbalist la CFR Cluj, a analizat și el prestațiile „feroviarilor” în acest sezon european și s-a arătat dezamăgit atât de rezultatele obținute cât ți de jocul prestat.

„Campania asta nu a fost una bună pentru CFR. Rezultate destul de surprinzătoare. În grupe CFR nu a reușit să repete evoluția din ultimii ani în Cupele Europene. Va fi destul de greu atâta timp cât jocul, și starea emoțională, pentru că am văzut și în meciul de ieri, multe reacții destul de urâte din partea unor jucători. 

Asta arată neliniște, frustrare, nervozitate și este destul de greu ca CFR să câștige în următoarele două meciuri. Asta va depinde doar de ei, trebuie să înțeleagă și să treacă de perioada asta nefastă. 

În alte perioade CFR Cluj juca organizat, nu avea multe ocazii, marca un gol, chiar și aseară la 1-0 bară Deac după care primești al doilea gol. E clar, un sezon care nu merge”, a spus Ionuț Rada.

Video Lucian Goian, despre situația lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „Ar fi o mare greșeală schimbarea lui, jucătorii ar fi bulversați!”

>

Citește alte știri despre CFR Cluj:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.