Publicitate

Manchester City - Manchester United: Derby în Premier League! Cotă mărită la 50 pentru ca ambele echipe să marcheze

Manchester United - Manchester City, derby-ul rundei #11 din Premier League, se joacă sâmbătă, de la 14:30, pe „Old Trafford”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 05 November 2021

Manchester United - Manchester City, derby-ul rundei #11 din Premier League, se joacă sâmbătă, de la 14:30, pe „Old Trafford”.

United se clasează pe locul 5 în Premier League, având 17 puncte acumulate. „Diavolii” sunt la 3 lungimi în urma campioanei, care completează podiumul dominat în prezent de Chelsea. 

Ambele formații vin după partide în Liga Campionilor. Dacă City a reușit să se impună categoric cu Brugge pe teren propriu, 4-1, United a smuls doar o remiză în deplasarea de la Atalanta, 2-2. Grupările din Manchester sunt pe primul loc în grupele lor și sunt mari favorite la calificarea în optimile de finală. 

Cele două rivale au cifre similare în ofensivă: City a reușit 20 de goluri, United 19. Diferența o face însă apărarea. Dacă formația lui Pep Guardiola a încasat doar 6 goluri în actuala stagiune de Premier League, United a fost învinsă de 15 ori! 

Ultimul meci oficial între United și City a avut loc în luna martie. Atunci, Manchester United s-a impus pe Etihad, scor 2-0. Pariorii pot profita dacă în partida Manchester United - Manchester City vor marca ambele echipe, un bookmaker important oferind cota 50 pentru goluri în ambele porți (detalii, AICI)!

  • Raphael Varane, stoperul lui Manchester United, s-a accidentat în meciul cu Atalanta și va lipsi o lună de pe teren;
  • Paul Pogba și Aymeric Laporte sunt suspendați. Victor Lindelof și Kyle Walker sunt incerți;
  • Va fi primul United - City pentru Cristiano Ronaldo de la revenirea în Albion.

Așadar, la o casă de pariuri, cota pentru ca ambele echipe să marcheze în Manchester United - Manchester City a fost mărită la 50, în loc de 1,62. Suma maximă care poate fi pariată este de 5 lei, ceea ce înseamnă că un pariu câștigător poate aduce până la 250 de lei! VERIFICĂ AICI condițiile ofertei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.