Liga 1

I-a pus gând rău FCSB-ului: „Vrem să le întrerupem seria!”

Eduard Pap FOTO: facebook.com/fcbotosani

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 05 noiembrie 2021

FC Botoșani a învins-o pe FC Argeș, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Eduard Pap, portarul moldovenilor, e încrezător în privința următorului meci, cu FCSB, care va avea loc după pauza dedicată echipelor naționale.

„Nu ne sperie seria lor de 7 victorii. Dacă nu mă înșel, și CFR avea o serie asemănătoare și i-am bătut. Sperăm ca Steaua să învingă și Voluntari, să ajungă la 8 victorii la rând și după să le oprim noi seria”, a declarat Pap la final.

Așteptam de mult timp acest succes. Ne bucurăm că am terminat turul de campionat pe loc de play-off. Trebuia să suferim azi, dar am avut și alte ocazii, trebuia să închidem jocul mai devreme 
Eduard Pap, portar FC Botoșani

A fost bine, au fost foarte importante punctele. E un pas înainte pentru noi. E foarte grea lupta la play-off, trebuie să rămânem concentrați, o să vedem unde vom fi când se termină sezonul 
Malcom Edjouma, mijlocaș FC Botoșani

FC Argeș - FC Botoșani 0-1. Moldovenii ies din criză în Trivale!

Singurul gol al întâlnirii din Trivale a fost reușit de Malcom Edjouma spre finalul primei reprize, minutul 43. Centrarea lui Ongenda din corner a fost deviată de Șeroni până la jucătorul francez, care a „înțepat” decisiv balonul din 6 metri. 

FC Argeș a alergat în zadar după egalare până la finalul confruntării. Piteștenii bifează astfel al doilea eșec la rând, după înfrângerea de etapă trecută cu FCSB, 1-2, și rămân pe locul 9 în Liga 1. 

Dincolo, FC Botoșani obține prima victorie în campionat după o lună și jumătate. Moldovenii au învins ultima dată Dinamo în Ștefan cel Mare pe 19 septembrie, 2-1. 

După acest succes, trupa lui Marius Croitoru se distanțează la 3 puncte de locul 5, FC Voluntari. Ilfovenii urmează să întâlnească duminică FCSB. 

A fost ultimul duel pentru cele două formații înainte de pauza dedicată echipelor naționale.

7 victorii / 7au fost obținute de FC Botoșani la un singur gol diferență. De asemenea, FC Argeș a pierdut doar la limită în actuala stagiune (6 înfrângeri)

Clasamentul actualizat din Liga 1

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.