Cupa Romaniei

FRF a anunțat când e tragerea la sorți pentru sferturile Cupei + care e noutatea

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României va avea loc luni, 8 noiembrie

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 November 2021

Federația Română de Fotbal a anunțat că tragerea la sorți pentru sferturile de finală ale Cupei României va avea loc luni, 8 noiembrie, de la ora 16:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe canalul de YouTube FRF TV.

Universitatea Craiova, Sepsi, Chindia FC Argeș și FC Voluntari sunt echipele din Liga 1 calificate în această fază. O echipă din L3, ACSO Filiași, două din L2, FC Buzău și Politehnica Timișoara, sunt și ele calificate în sferturile competiției.

Va exista o singură urnă pentru tragerea la sorți de luni, toate cele opt echipe urmând să fie extrase pe rând.

Spre deosebire de ediția precedentă, când „sferturile” s-au disputat în luna martie, duelurile sunt programate anul acesta. Partidele vor avea loc în perioada 30 noiembrie - 2 decembrie 2021, într-o singură manșă eliminatorie.

Răzvan Burleanu anunță că vrea să schimbe formatul Cupei României

Răzvan Burleanu (37 de ani), președintele Federației Române de Fotbal, a anunțat miercuri, la finalul Comitetului Executiv al FRF, că intenționează să schimbe formatul competițional din Cupa României.

Ultimele ediții ale Cupei României au stârnit un interes mai mic din partea granzilor din campionat, care au ales sacrificarea acestei competiții în detrimentul Ligii 1. Burleanu anunță că vor exista discuții pentru modificarea sistemului din Cupă, fără a oferi detalii despre ce ar presupune această schimbare.

„Am demarat un proces de colectare de date cu toți actorii din fotbalul românesc. O structură optimizată a Cupei va aduce mai mulți spectatori pe stadioane. Noua structură va ține cont și de modificările de la nivel european. Ca orice altă industrie, avem nevoie de decizii strategice, inclusiv atunci când vine vorba de schimbarea sistemului competițonal”, a spus Burleanu. 

VIDEO Mario Găman surprinde, după plecarea de la Filiași: „Dacă știam că sferturile se joacă anul acesta, probabil rămâneam”

>

Citește și alte știri din Cupa României:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.