Liga 1

Rednic, lăudat de unul dintre cei mai vehemenți critici: „Dinamo va câștiga cu CFR Cluj, o să vedeți!”

Mircea Rednic // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 noiembrie 2021

Florin Prunea, fost oficial la Dinamo, a surprins înainte de meciul „câinilor” cu CFR Cluj.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă duminică, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Fostul președinte al clubului din „Ștefan cel Mare” l-a criticat de-a lungul timpului pe antrenorul Mircea Rednic, iar cei doi se judecă după ce Prunea a acuzat că Luana Rednic, fiica tehnicianului, ia comisioane importante din transferurile făcute de Dinamo.

Florin Prunea surprinde: „Dinamo va câștiga cu CFR Cluj”

Acum, Prunea a lăudat modul în care Rednic s-a comportat cu Deian Sorescu, pe care l-a exclus de la antrenamente și l-a reprimit ulterior, fiind sigur că acest gest îl va motiva pe golgeterul dinamovist.

„Dinamo va câștiga cu CFR, având în vedere ce s-a întâmplat în ultimele zile. Dacă nu spun și lucrurile bune, înseamnă că am probleme la cap. 

 Ce s-a întâmplat? Păi așa trebuia gestionată de la început relația cu Sorescu. Să vedeți acum cum o să joace Sorescu, cum o să joace colegii lui. Credeți că CFR Cluj o să aibă meci ușor cu Dinamo? O să vedeți”, a spus Prunea la emisiunea „DigiSport Matinal”.

Am votat planul de reorganizare. Mi-am dat acordul. Eu am vreo 40.000 de euro de luat de la Dinamo. Nu am luat niciun ban cât am lucrat acolo 
– Florin Prunea

„Sorescu e cel dinainte” 

Sorescu a revenit de joi la antrenamente, fiind luat în calcul să joace chiar din primul minut, mai ales că este golgeterul echipei, cu șase reușite. Mureșan a insistat mult pentru împăcarea lui cu Rednic, „Puriul” a cedat cu greu. 

„Sorescu este iar cel de dinainte. A fost extrem de activ la antrenament, a dat și trei goluri foarte frumoase, la fel ca acelea prin care s-a remarcat în campionat. S-a antrenat normal, alături de colegi. Este bine că a înțeles că el a fost cel care a greșit. Acum, totul depinde numai de el. Nu mai sunt probleme cu Mircea Rednic, atmosfera este bună”, a declarat Iuliu Mureșan.

VIDEO Totul despre Dinamo - CFR Cluj

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.