Campionate

Reacție violentă după United - City: „L-aș lua de guler pe Solskjaer! Cine mă contrazice e nebun!”

+21 Foto
Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 2-0. Roy Keane, 50 de ani, legendă a „diavolilor”, l-a contestat vehement la final pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 noiembrie 2021

Manchester City s-a impus fără probleme în derby-ul cu rivala Manchester United, scor 2-0. Roy Keane, 50 de ani, legendă a „diavolilor”, l-a contestat vehement la final pe antrenorul Ole Gunnar Solskjaer (48).

Într-o notă agresivă, caracteristică de altfel, Keane a explicat ce ar face dacă Ole ar fi intrat după meci în studioul Sky Sports, unde fostul căpitan al lui United este expert.

„Dacă Ole ar veni aici, l-aș lua de guler și l-aș întreba de ce îl folosește pe Fred?! Ole a fost zguduit la interviul de după. Cine îmi spune că Fred este suficient de bun pentru United... nu e om normal! La fel și McTominay. Bailly nu e constant... Foden a vorbit la final ca și cum ar fi avut un meci amical”, a declarat Keane.

Iar acesta nu s-a oprit aici: „Mă dezic de acești jucători! Uitați-vă la Shaw și De Gea! Sunt internaționali! Ce șansă să ai cu ei în acest meci?!”.

Shaw și De Gea, extrem de pasivi la golul doi reușit de Bernardo Silva

17 trofeea câștigat Roy Keane cu Manchester United

Solskjaer OUT?! United n-a mișcat în derby » Manchester City, victorie fără emoții

Derby-ul Manchester United - Manchester City a deschis etapa cu numărul 11 din Premier League, acesta fiind primul United - City pentru Cristiano Ronaldo de la revenirea în Albion. 

Înverșunarea n-a fost însă ca în alte vremuri, pe teren existând o singură echipă, cea a „cetățenilor”

+21 Foto
Manchester United - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Trupa lui Guardiola a deschis scorul după doar 7 minute, după un autogol al lui Eric Bailly. Ritmul de pase impus de City a fost amețitor pentru Manchester United, o echipă dezorientată, care mai mult ca sigur va rămâne fără antrenorul Ole Gunnar Solskjær

Cristiano Ronaldo a semnat singura mare ocazie a lui United, un voleu în forță parat de Ederson. Egalarea a părut doar o utopie pentru „diavoli”, subordonați total de elevii lui Guardiola. 

Manchester City a tranșat derby-ul încă din prima repriză

După o serie de parade incredibile ale lui De Gea, Manchester United a cedat definitiv inițiativa în prelungirile primei reprize, când Bernardo Silva a înscris în urma unor imense apărute în apărarea gazdelor. 2-0, șah-mat încă de la pauză!

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.