Liga 1

Ilie Dumitrescu știe cine va fi președintele FRF: „95% șanse! Restul sunt doar cu numele”

Ilie Dumitrescu e sigur că Răzvan Burleanu va rămâne președintele FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 06 November 2021

Ilie Dumitrescu e sigur că Răzvan Burleanu va rămâne președintele FRF și după alegerile din primăvara anului viitor.

„Burleanu are 95% șanse să câștige. Indiferent de ce nume vor participa, nu are nimeni nicio șansă. Cine va candida va fi doar cu numele. Oricum, e super târziu ca cineva să-și anunțe acum participarea”, a declarat Ilie Dumitrescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

Răzvan Burleanu este la al doilea mandat ca președinte al FRF, după victoriile din 2014, când i-a învins pe Vasile Avram și Gheorghe Chivorchian, și 2018, când s-a impus în fața lui Ionuț Lupescu.

Răzvan Burleanu concurează singur

Nimeni nu a anunțat că ar candida împotriva lui Burleanu pentru postul de președinte. Alegerile vor fi în primăvara anului viitor.

El a câștigat lejer în concurența cu Ionuț Lupescu, data trecută, și i-a speriat pe toți cei care ar vrea să îl înlocuiască.

Burleanu a ținut cont, de-a lungul mandatului acesta, de atitudinea pe care au avut-o susținătorii lui Lupescu. Așa a ratat Pancu postul de selecționer al naționalei de tineret. Daniel era ca și instalat de către Mihai Stoichiță, apoi Răzvan a intervenit și a blocat numirea lui.

Pancu a fost în campania lui Lupescu și nimeni din echipa aceea nu a prins vreun contract în Federație. Acum nici măcar nu a anunțat cineva că ar concura cu Burleanu, fiindcă toată lumea e convinsă că el își va păstra postul ușor.

Nici nu mai există timp suficient pentru o competiție, alegerile vor avea loc în primăvara anului viitor și nu ar mai fi timp pentru o campanie electorală a unui candidat.

Ar mai putea să apară doar candidați excentrici, așa cum a fost Sorin Răducanu în alegerile trecute.

Răzvan Burleanu: „Cel puțin 95% din staff-ul administrativ FRF este vaccinat”

>

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.