Stranieri

Antrenorul lui Dennis Man lămurește situația românului: „Niciodată nu voi recompensa atitudinea greșită!”

Dennis Man / Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 07 November 2021

Enzo Maresca, antrenorul Parmei, a abordat în amănunt situația lui Dennis Man (23 de ani), fotbalist pe care nu l-a folosit deloc în ultimele două etape din Serie B.

Enzo Maresca, antrenorul Parmei, a ales să-l țină pe Man rezervă neutilizată două meciuri consecutive în campionat și lasă de înțeles că a fost dezamăgit de atitudinea avută de român la antrenamente. Astăzi, de la ora 15:00, formația lui Man, Mihăilă și Buffon are meci în deplasare cu Lecce.

Enzo Maresca, despre situația lui Man: „Nu negociez pentru atitudinea greşită”

„Nu există un caz Dennis Man, se antrenează şi el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puţin, iar rezultatele au fost pozitive. Aşa cum am spus şi data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii şi cum îi văd pe băieţi. 

Nu negociez pentru atitudinea greşită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. Atitudinea greşită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce priveşte atitudinea

Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a găsit spaţiu, însă va sosi şi momentul lui”, a declarat antrenorul „cruciaților”, conform portalului Parma Live.

În acest sezon, Man are 7 meciuri și 2 goluri la Parma, în Serie B.

Concurență pentru Galatasaray » Sampdoria îl vrea pe Dennis Man

Tot mai multe cluburi se interesează de Dennis Man (23 de ani), deși acesta pare într-un con de umbră la Parma.

După Galatasaray, acolo unde este dorit de antrenor Fatih Terim, și Sampdoria îl vrea în iarnă pe internaționalului român. După ce l-a dorit și în vară, presa din Italia scrie acum că Sampdoria va încerca și-n iarnă să-l aducă pe Dennis Man, acesta fiind dorit de Roberto D'Aversa, tehnician cu care a lucrat la Parma.

Vezi și alte știri din lumea fotbalului internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.