Campionate

Neymar, golurile 400 și 401 din carieră + dedicație pentru prietena dispărută: „Voi fi fanul tău etern, regină a suferinței”

Foto: Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Sunday, 07 November 2021

Neymar, 29 de ani, a înscris prima oară din acțiune la PSG după mai mult de jumătate de an în partida cu Girondins Bordeaux, scor 3-2. Golurile 89 și 90 la echipa pariziană, 400 și 401 ale carierei. 

Acum a înscris Neymar. Sâmbătă, la o zi după tragedia din Brazilia, prietena sa, cântăreața Marília Mendonça, pierzându-și viața într-un accident aviatic, Ney a redescoperit traseul spre plasă. Întâia oară după șase etape și, altă premieră, a marcat în sfârșit din acțiune la PSG după mai mult de jumătate de an.

Neymar: „Odihnește-te în pace, MM"

Și au fost două goluri importante, și pentru el, și pentru echipa sa. Reușitele 400 și 401 în carieră, numerele 89 și 90 la roș-albaștri, care au învins la limită pe terenul lui Bordeaux, 3-2. L-a depășit pe Di María în topul golgeterilor all-time la parizieni. E pe 8 acum. Numărul 1 e Cavani, cu 200 de goluri.

După ce a deschis scorul, și-a ridicat tricoul, arătând dedicația pentru Marília, scrisă cu negru pe alb: „Voi fi fanul tău etern, regină a suferinței. Odihnește-te în pace, MM".

3goluri și 3 assisturi are Neymar în 7 meciuri jucate în Ligue 1 în acest sezon (zero reușite în 3 partide de Champions)

Unde a marcat Neymar cele 401 goluri

  • 136* la Santos; 
  • 105 la Barcelona;
  •  90 la Paris SG;
  •  70 la națională

*Goluri marcate în toate competițiile

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.