Cupa Romaniei

Final cardiac

Articol de Ionuţ Petrişor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Urziceniul s-a calificat în ultimul act al Cupei, dar Buzăul a avut un penalty în prelungiri.

A fi sau a nu fi în istorie? O is­torie cît o participare în Cupa UEFA la vară! Nici mă­car această miză nu le-a impul­sionat pe cele două echipe, care au arătat un fotbal mediocru. Fazele cele mai importante au fost de fapt nişte pseudo-ocazii. Primul şut pe spa­ţiul porţii a venit abia în minutul 40, o lovitură de cap anemică a lui Dă­nă­la­che de la şase metri.

Buzăul s-a trezit abia în repriza se­cundă, după intrarea Cl. Ionescu, care l-a întins din lovitură liberă pe veteranul Stelea (59). Dănălache ar fi putut să-i ducă pe ialomiţeni direct în Europa, dar a tras pe lîngă (67). Atacurile în valuri ale Unirii s-au materializat tîrziu, în ultimul minut al partidei, prin şutul însetat de glorie al lui Pădureţu. Gol de finala Cupei, gol de 30.000 de euro pentru fiecare jucător al Urzice­niu­lui şi un antrenament suplimentar pentru eroul meciului.

Penalty în prelungiri!

În prelungiri, Buzăul a cerut penalty la Tudose, care a fost tras de tricou în careu de Galamaz. “Centralul” Constantin a lăsat jocul să continue. Antrenorul Ştefan Stoica a luat foc! S-a dus spre asistentul Vidan şi a fost la un pas să-l ia la bătaie pe arbitru! Au fost zeci de secunde de scandal, iar tehnicianul Gloriei a fost trimis în tribune, eliminat, de către Augustus Constantin.

Stoica a vrut să-l bată pe asistent

În prelungiri, Buzăul a cerut pe­nalty la Tudose, care a fost tras de tricou în careu de Gala­maz. “Centralul” Constantin a lăsat jocul să continue, iar an­tre­­norul Stoica a luat foc! S-a dus spre asistentul Vidan şi a fost la un pas să-l ia la bătaie! Au fost zeci de secunde de scandal, iar tehnicianul Gloriei a fost trimis în tri­bune, eli­mi­nat, de către Augustus Constantin.

“Sînt supărat pe tîlhari”

După meci, buzoienii au lansat a­tacuri dure la adresa arbitra­jului. “Chiar aşa, nu vor să vadă că a fost penalty (foto)?! Tre­bu­­ia să ne spu­nă, că nu mai ve­neam la meci azi!”, a spus antre­no­rul Ştefan Stoi­­ca. “Plec supărat pe aceşti tîl­hari, e o coaliţie. Ne du­cem crucea, nu putem cîştiga cu ase­menea ar­bitri niciodată”, a adăugat şi finan­ţa­torul Costel Bucur.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.