Liga 1

„Merită chiar și rușinea de a fi numiți cerșetori” » Îndemnul PCH în ziua meciului cu CFR Cluj

Sursă foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 noiembrie 2021

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au transmis un mesaj suflării dinamoviste, în ziua meciului Dinamo - CFR Cluj.

  • Dinamo – CFR Cluj se joacă astăzi, de la 18:30. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe Look Sport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

Suporterii dinamoviști din PCH au realizat un bilanț al ultimilor doi ani, probabil cei mai negri din toată istoria clubului, perioadă în care Dinamo a evitat falimentul doar datorită cotizațiilor venite dinspre fani. Chiar dacă au fost numiți „cerșetori” de rivali, ultrașii roș-albilor spun că satisfacția de a fi ținut echipa în viață e de neînlocuit

Comunicat PCH: „Fiecare săptămână în care Dinamo încă mai este reprezintă o săptămână câștigată”

„În toamna lui 2019, oamenii din fotbal ne-au spus: «Dinamo mai are de trăit câteva luni». În martie trebuie să plătiți o mulțime de datorii ca să luați licența. «Va fi imposibil!». Suntem în noiembrie 2021 și Dinamo este încă aici. N-o duce bine deloc, dar încă este în viață, pentru că fiecare leu care a fost sacrificat de suporteri s-a transformat în aerul care a făcut ca Dinamo să meargă mai departe

În 2020 am reușit să luăm licența. Eram doar noi, suporterii. Atât. În 2021 am luat iarăși licența. Peste 90% din bani au venit de la suporteri. Fiecare zi de meci pe care o mai trăim cu emoție este un câștig. Fiecare săptămână în care Dinamo încă mai este reprezintă o săptămână câștigată. 10 lei pe care îi dăm pe bilete înseamnă existența lui Dinamo! 

Clubul ăsta pe care îl iubim și nu-l lăsăm să moară merită toată strădania noastră. Merită chiar și rușinea de a fi numiți ”cerșetori” în multe din comentarii. Pentru că nu putem altfel, pentru că fără Dinamo nu putem”, se arată în comunicatul emis în această după-amiază de suporterii dinamoviști. 

Dinamo are o datorie uriașă față de sponsorul tehnic!

Între timp, Dinamo negociază un nou contract cu sponsorul tehnic Macron, după ce firma italiană de echipament sportiv s-a înscris la masa credală cu suma de 584.736,76 de euro, reprezentând contravaloarea facturilor fiscale emise și neachitate.

Potrivit documentelor depuse la dosarul de insolvență, datoria s-a acumulat în perioada 31 august 2020 – 25 iunie 2021, mandatul lui Pablo Cortacero.

Totodată, conform prevederilor contractuale Dinamo s-a obligat să comande un minim de 30.000 de tricouri și echipamente mixte în valoare de 300.000 de euro, în caz contrar firma italiană urma să factureze 50% din target-ul minim. Adică 150.000 de euro.

VIDEO Răuță a revenit la echipă: „Am făcut multe controale amănunțite, sunt bine. Am evitat o tragedie”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.