Liga 1

Hagi, după victoria cu CSU Craiova: „E singurul meu semn de întrebare” » Pe cine a remarcat: „A făcut un meci mare!”

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei de la Ovidiu.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 noiembrie 2021

Farul a învins-o pe CS Universitatea Craiova, scor 1-0, în runda #15 din Liga 1. Gică Hagi (56 de ani), antrenorul dobrogenilor, a tras concluziile la finalul partidei de la Ovidiu.

„Am pregătit bine meciul. Știam că ei erau foarte periculoși pe flancuri, i-am blocat. Am adus prospețime de pe bancă, aveam nevoie de asta. Eu am fost inspirat, iar jucătorii au muncit pe teren. Am avut și șansă, Aioani a făcut un meci mare. E un portar cu talent nativ, greșește și el, dar mi-a plăcut, sper să o țină tot așa.

În prima repriză ei ne-au presat, voiau să marcheze cât mai repede, noi am jucat acum două zile și jumătate. Încă nu suntem constanți. E singurul meu semn de întrebare. Dar probabil face parte din procesul de creștere, de dezvoltare. 

Avem un brand în spate acum, responsabilitatea e mare, reprezentăm un oraș, o regiune”, a declarat Hagi la Look Sport+.

„Regele” > Reghe » Farul o învinge pe CSU Craiova și oprește seria fantastică a oltenilor

CSU Craiova a ratat prima ocazie a întâlnirii în minutul 12, când Markovic a reluat cu capul peste din câțiva metri. Tot oaspeții au fost mai periculoși, dar centrarea periculoasă trimisă de Andrei Ivan nu a avut niciun destinatar (36). 

Trupa lui Reghecampf putea intra în avantaj la pauză, doar că Aioani l-a blocat perfect pe Markovic, scăpat din marcajul lui Ghiță (44). 

Partea secundă a aparținut gazdelor. Alexi Pitu era aproape să-l surprindă pe Pigliacelli cu o centrare șutată (54), în vreme ce George Ganea și Jefte Betancor au fost blocați în ultimul moment de apărătorii oltenilor, chiar înainte să finalizeze. 

Până la urmă, dominarea Farului a fost fructificată de Adrian Petre, abia introdus pe teren (77). La locul potrivit, atacantul reinventat de Hagi a primit excelent în fața porții de la Ely Fernandes și nu a iertat!

5 goluriare Ad. Petre la Farul. A început numai două meciuri ca titular

Apoi, CS Universitatea Craiova a alergat după egalare. Cel mai aproape de gol a fost în minutul 90: din apropiere, Andrei Ivan, golgeterul alb-albaștrilor, l-a luat la țintă pe Aioani.

Farul învinge și oprește astfel seria CS Universității de 5 succese la rând în Liga 1 (7 în toate competițiile).

Clasamentul actualizat din Liga 1

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.