Campionate

Anunțul conducerii celor de la Parma în privința lui Valentin Mihăilă și a lui Dennis Man, după un nou meci rușinos al Parmei

Dennis Man și Valentin Mihăilă Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 07 noiembrie 2021

Parma a pierdut categoric meciul cu Lecce, scor 0-4, în ultima etapă din Serie B, partidă în care Valentin Mihăilă a intrat pe parcurs, în timp ce Dennis Man a fost rezervă neutilizată.

Parma o duce din ce în ce mai rău în Serie B și este aproape de locurile de retrogradare, iar Javier Ribalta, directorul tehnic al „cruciaților” a vorbit despre situația echipei și a celor doi internaționali români.

„Am abordat meciul în mod greșit. Primul lucru important este atitudinea, agresivitatea, să fim competitivi. Nu se pune problema să analizăm poziția lui Maresca. Vreau să le cer scuze fanilor în numele clubului, pentru această evoluție. În iarnă vom vedea cum trebuie să acționăm pe piața transferurilor.

Nu există nicio problemă cu Man și Mihăilă. Antrenorul a vrut să dea continuitate echipei care a avut rezultate, cu mici modificări. Coulibaly a fost utilizat în locul lui Mihăilă pentru că un meci în deplasare cu Lecce necesită o abordare diferită față de meciul cu Vicenza de pe teren propriu. 

Nu mi se pare că este o problemă. Cei doi, la fel precum ceilalți jucători, trebuie să muncească și să dea maximum”, a declarat Ribalta potrivit ParmaLive.

Enzo Maresca, despre situația lui Man: „Nu negociez pentru atitudinea greşită”

„Nu există un caz Dennis Man, se antrenează şi el bine. În ultimele două meciuri am schimbat puţin, iar rezultatele au fost pozitive. Aşa cum am spus şi data trecută, mă bazez mult pe munca din timpul săptămânii şi cum îi văd pe băieţi. Nu negociez pentru atitudinea greşită, când atitudinea e una bună, va fi loc pentru toată lumea. 

Atitudinea greşită nu va fi niciodată recompensată, iar asta cred că poate fi un exemplu pentru toată lumea în ceea ce priveşte atitudinea. Mihăilă a jucat cu Vicenza, s-a sacrificat şi a avut o ocazie foarte clară. Dennis nu şi-a găsit spaţiu, însă va sosi şi momentul lui”, declara antrenorul „cruciaților” înaintea partidei cu Lecce.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.