Liga 1

Iancu: "Mititelu e un om mic!"/Mititelu: "Iancu e un mincinos"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Marian Iancu a dezvaluit in direct la Fanatik Show, pe Telesport, culisele jocului cu Ceahlaul, 2-0, din etapa a 27-a a sezonului 2006-2007 :

"Cînd m-a sunat domnul Mititelu pentru a ne ruga să ne apărăm corect şansele cu Ceahlaul mi-a propus şi bani. Am jucat pentru culorile Politehnicii şi nu pentru alte interese! Nu vorbesc cu el pentru că m-a trădat! Cînd l-am rugat să mă susţină în Comitetul Executiv, nu a facut-o. Nu l-a votat pe Chivorchian! M-a rugat sa-l inteleg si am facut-o. E un om prea mic pentru mine!"

In replica, Adrian Mititelu a comentat: "Mi-e silă să răspund unor asemenea atacuri. Iancu exagerează si denatureaza. I-am spus ca, daca e nevoie, ofer si o prima jucatorilor pentru a invinge Ceahlaul. Poate cineva chiar a luat bani! Poate nu toti au vrut sa joace gratis!

Pentru a nu le face rau jucatorilor de la Poli, prefer sa nu mai vorbesc nimic. In ceea ce-l priveste pe Chivorchian, era normal sa nu-l votez! Nu mi-am dat cuvintul de onoare, doar i-am promis. Mi-am dat seama ca votul meu nu l-ar fi ajutat cu nimic pe Chivorchian! Nu vreau sa spun ce declaratii facea Iancu despre propriul lui angajat!"

Enervat de afirmatiile lui Adrian Mititelu, Marian Iancu a tinut sa clarifice lucrurile in acest nou scandal din fotbalul romanesc: "Cei de la DNA ne-au ascultat telefoanele in perioada despre care vorbeste Mititelu! Cer organelor sa declasifice casetele cu discutia dintre mine si domnul Mititelu. Aceste inregistrari exista cu siguranta in arhiva DNA! Poli e curata si va evolua numai pe teren!"

Adrian Mititelu a tinut sa aiba ultimul cuvint in razboiul declaratiilor dintre el si finantatorul Politehnicii Timisoara, Marian Iancu: "Va jur pe mormantul mamei mele ca nu va mint. Mi-a zis ca nu se intelege cu Chivorchian si ca nu stie ce sa se faca cu el! Eu nu am nimic de ascuns! Nu mint! Va aduc dovezi clare ca nu e asa de curat precum vrea sa para!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.