Tenis

Accidentarea care i-a încheiat sezonul Soranei Cîrstea: „Ruptură musculară”

Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) s-a accidentat și nu va mai participa la turneul WTA 250 de la Linz. Sportiva din România a oferit azi mai multe detalii.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 noiembrie 2021

Sorana Cîrstea (31 de ani, 38 WTA) s-a accidentat și nu va mai participa la turneul WTA 250 de la Linz. Sportiva din România a oferit azi mai multe detalii.

„Din cauza unei accidentări pe care am suferit-o în urmă cu două zile la antrenamentele de aici de la Linz, trebuie să mă retrag de la unul dintre turneele mele preferate. RMN-ul a relevat o ruptură la muşchiul gambei, astfel că medicii m-au sfătuit să nu intru pe teren. 

Ăsta este sportul şi asta e viaţa, dar eu abordez fiecare provocare cu verticalitate şi cu capul sus. Este timpul să mă recuperez şi să devin mai puternică pentru 2022”, a scris Sorana pe Instagram.

Locul Soraniei a fost luat de o altă jucătoare din România, Jaqueline Cristian (23 de ani, 104 WTA).

Retragerea de la Linz înseamnă pentru Sorana finalul sezonului în care a bifat un titlu la Istanbul, o finală la Strasbourg, „optimi” la Roland Garros și calificări până în turul 3 la Australian Open și Wimbledon.

Duelul Simona Halep - Sorana Cîrstea nu mai e posibil

Aflate inițial pe aceeași parte de tablou, Halep și Cîrstea se puteau întâlni în semifinale.

Simona Halep, favorită #2, cea pentru care competiția de la Linz va fi ultima a anului, are primul tur liber, urmând s-o întâlnească apoi pe Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 88 WTA). Bielorusa e o adversară incomodă, a învins-o recent pe Halep, la Indian Wells.

Jaqueline Cristian a învins-o azi pe Kamila Rakhimova (20 de ani, 95 WTA), scor 2-6, 6-2, 7-5 și ar putea s-o înfrunte ea acum pe Simona Halep în penultimul act.

Favorită principală a competiției, Emma Răducanu va avea primul tur liber, urmând ca în runda secundă să o întâlnească pe Xinyu Wang.

VIDEO. Ion Țiriac știe cum ar fi putut da lovitura Simona Halep: „Vai de mine și de mine! Ar fi făcut 160 de milioane de euro în plus!”

>

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.