Liga 1

Ultrașii Stelei amenință FCSB: „Alternativa e războiul!”

Peluza Sud Steaua, susținătoare a formației din Liga 2, amenință cu un „război” în cazul în care pe Ghencea va juca o altă echipă.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 08 November 2021

Peluza Sud Steaua, susținătoare a formației din Liga 2, amenință cu un „război” în cazul în care pe Ghencea va juca o altă echipă.

Evident, trimitere la FCSB, rivala din Liga 1 care și-a exprimat deja dorința de a evolua pe noul stadion „Steaua”.

„În Ghencea doar noi... Ori război!”, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de pagina SudSteaua.ro.

FOTO: https://www.facebook.com/SudSteaua.ro

Edi Iordănescu vrea ca FCSB să joace în Ghencea

Edi Iordănescu și-a exprimat, în mod public, în repetate rânduri, dorința de a juca pe noul stadion Steaua. FCSB a fost refuzată în urmă cu mai mult de o lună, când a dorit să meargă în Ghencea pentru partida cu Academica Clinceni.

Tehnicianul FCSB-ului cere transparență din partea Armatei, și așteaptă un răspuns ferm, fie el unul negativ. Iordănescu chiar taxează conducerea Clubului Sportiv al Armatei, lansând ideea că în viitor ar putea vedea în Ghencea chiar concerte și meciuri de hochei, numai ca FCSB să fie blocată.

>

Dacă ar fi după mine, aș face cerere zilnic. E un lucru firesc să avem și noi acces pe un stadion construit din fonduri publice. Dacă se poate juca Liga 2, dacă se pot juca constant meciuri de rugby, probabil în viitor vom vedea și concerte și chiar meciuri de hochei.

Hai să fim realiști, corecți, drepți. Aș prefera, din postura de antrenor al echipei FCSB, să primesc un răspuns clar în față, fie el negativ, decât niște scuze puerile care nu stau niciodată în picioare.

Eu am copilărit acolo, vreau ca băieții să simtă ce înseamnă Ghencea”, a declarat Iordănescu Jr. în urmă cu o săptămână.

Cu Rapid pe stadionul Steaua?

FCSB va face o nouă cerere de a juca în Ghencea, meciul la care roș-albaștrii ar dori să evolueze pe noua arenă de 100 de milioane de euro fiind derby-ul cu Rapid, programat la mijlocul lunii decembrie.

Anunțul a fost făcut de liderul de galerie al vicecampioanei României, Gheorghe Mustață, care este încrezător că FCSB nu va mai putea fi refuzată ca la precedenta cerere, înaintea meciului cu Academica Clinceni, mai ales că datele competiționale din Liga 1 și Liga 2 nu se vor mai suprapune.

Citește mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.