Nationala

Sabău dezvăluie de ce s-a retras Ciprian Tătărușanu din națională: „Spun asta și mă opresc aici”

Ciprian Tătărușanu, foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 noiembrie 2021

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău spune că Ciprian Tătărușanu s-a retras din naționala României fiindcă nu se mai regăsea în echipa actuală. 

În vârstă de 35 de ani, Ciprian Tătărușanu s-a retras din naționala României în noiembrie 2020, după ce a bifat 73 de selecții în prima reprezentativă a țării noastre. 

„Spun asta și mă opresc aici, fiindcă așa e firesc. Tătărușanu s-a retras de la națională fiindcă nu se mai regăsea deloc în ce vedea. Atmosfera nu mai era extraordinară în vestiar, nu mai erau jucătorii cu care se obișnuise. Pur și simplu nu se mai regăsea și de aia a ales să nu mai continue”, a spus Ioan Ovidiu Sabău la Look Sport. 

Cum a motivat Ciprian Tătărușanu retragerea dintre buturile naționalei, în noiembrie 2020: 

Pur și simplu cred că este timpul ca alți portari români să vină din urmă, să apere poarta echipei naționale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă, avem portari cu experiență care pot face față oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO și prin disputarea ultimei ediții din Liga Națiunilor, și începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Așadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa națională să se încheie.
- Comunicatul lui Ciprian Tătărușanu

A făcut spectacol în AC Milan - Inter 1-1

Ciprian Tătărușanu (35 de ani) a fost titular în derby-ul AC Milan - Inter, scor 1-1, din Serie A, și a fost decisiv pentru echipa sa.

Portarul român a apărat un penalty, în minutul 27, având o intervenție excelentă la execuția lui Lautaro Martinez. După meci, Tătărușanu a dezvăluit care a fost secretul intervenției sale decisive.

„Este eroul neașteptat și e în rolul celui mai bun de pe teren, făcând să dispară criticile primite în urmă cu câteva săptămâni. Nu poate face nimic la penalty-ul lui Calhanoglu, dar are o paradă excelentă la următorul, al lui Lautaro Martinez. Evoluție decisivă”, a scris site-ul tuttomercatoweb.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.