Liga 1

Mircea Rednic, criticat dur după ce l-a titularizat pe Sorescu împotriva lui CFR: „Nu avea ce să caute în teren. Total nepregătit!”

Mircea Rednic Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 noiembrie 2021

Florin Prunea (53 de ani), fost jucător și conducător la Dinamo, l-a criticat pe Mircea Rednic după ce acesta a ales să îl titularizeze pe Deian Sorescu (24 de ani) în meciul cu CFR Cluj, pierdut alb-roșii cu scorul de 0-3.

Prunea este de părere că fundașul dreapta nu trebuia să evolueze contra „feroviarilor” după ce nu s-a antrenat timp de două zile înaintea meciului fiind scos din lot de Rednic.

„E clar că după momentul pe care l-a avut Sorescu, după discuțiile cu antrenorul, până la urmă la intervenția altcuiva s-a întors la echipă. Total nepregătit pentru această partidă. Nu avea ce să caute în teren Sorescu. Nu cred că l-a băgat special, dar nu îl bagi! 

Îl dai afară, îl trimiți să se antreneze prin parcuri, după aia vine la intervenția altcuiva, încep discuțiile… Și îl bagi în teren! Neantrenat, n-a făcut două zile, sau cât? S-a antrenat separat de echipă. Total nepregătit! S-a și văzut de altfel că nu a fost cu mintea la joc”, a declarat Florin Prunea potrivit prosport.ro.

Florin Prunea: „Viață nu mai poate să fie între ei doi”

Deși a fost reprimit înapoi în lot de Mircea Rednic, Florin Prunea consideră că între tehnicianul lui Dinamo și Deian Sorescu nu mai poate exista nicio relație.

„S-a greșit de la început în relația cu jucătorul. Nu trebuia să te comporți de maniera asta, să îl trimiți, să îl dai afară, să nu îl lași să se antreneze cu echipa. Îl înrăiești pe jucător! Jucătorii simt lucrurile astea. L-au înrăit! Acum e clar, viață nu mai poate să fie între ei doi, din punctul meu de vedere. 

Cred că ar fi bine dacă ar reuși să îl vândă, dar el, la modul în care joacă, nu cred că în momentul de față Dinamo mai poate încasa măcar cât ar fi putut să ia la începutul campionatului”, a mai precizat fostul portar.

VIDEO De ce nu a plecat Sorescu: „Am avut ofertă foarte bună pentru el”

>

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.