Stranieri

Ianis Hagi a ales! Unde vrea să joace după ce își încheie contractul cu Rangers: „Iubesc acest campionat!”

Articol de Alberto Boțoghină  —  joi, 11 noiembrie 2021

Ianis Hagi (23 de ani) și-a ales deja următoarea destinație! Mijlocașul român a recunoscut că este îndrăgostit de campionatul spaniol și ar vrea să facă pasul în La Liga după ce își termină contractul cu Rangers.

  • Cotat la 6,5 milioane de euro de site-urile de specialitate, Ianis Hagi mai are contract până în vara lui 2024 cu Rangers

Ianis Hagi vrea în La Liga, după Rangers

Plecarea lui Steven Gerrard de la Rangers la Aston Villa ar putea grăbi și transferul lui Ianis Hagi! Mijlocașul român a fost în atenția lui Jose Mourinho, la Roma, și a lui Fatih Terim, la Galatasaray, dar visul său este acela de a evolua în Spania.

„Am spus mereu, de când eram mic, că iubesc campionatul Spaniei, iubesc țara. Îmi place mentalitatea celor de acolo, îmi place cum văd ei fotbalul. 

În ultimii 15 ani au dominat fotbalul la orice nivel. Îmi place foarte mult acest campionat. Asta nu știu ce înseamnă, dacă voi ajunge vreodată să joc acolo, dar ca fan al fotbalului îmi place foarte mult campionatul Spaniei”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

>

Ianis a fost dorit de Sevilla

În vară, visul lui Ianis Hagi de a evolua în La Liga se putea îndeplini. Sevilla a fost interesată de mijlocașul român, dar oferta ibericilor a fost mult sub pretențiile celor de la Rangers. La acel moment s-a vorbit despre o sumă de 13 milioane de euro pe care scoțienii ar fi vrut-o în schimbul lui Ianis Hagi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.