Nationala

Ianis Hagi, nervos la interviuri: „Când pierzi o calificare, crezi că dezamăgirea e mică?!”

+43 Foto
România - Islanda 0-0 | Ianis Hagi FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 November 2021

România - Islanda 0-0 | Ianis Hagi, nervos la interviuri, a găsit o explicație simplă: „N-am dat gol, atât ne-a lipsit”.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial.
  • Acum, suntem pe locul 3, la un punct în spatele Macedoniei de Nord, ocupanta locului secund.
  • Macedonia de Nord merge la baraj dacă o bate pe Islanda
  • România poate prinde barajul doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein

Întrebat cât de mare e dezamăgirea după remiza cu nordicii, Ianis a replicat: „Când pierzi o calificare, crezi că dezamăgirea e mică?! (Crezi pierdută deja calificarea?) Păi, depindem de alții acum”.

Dacă Rădoi a vorbit la final de proasta gestionare a momentului decisiv, Ianis Hagi e de altă părere: „Staff-ul tehnic și-a făcut datoria, noi am dus mingea în fața, dar s-a ratat mult. Dacă dădeam gol, nu mai vorbeam de faptul că nu știm să gestionăm. N-am marcat, atât. 3 ocazii clare în prima repriză, 3 ocazii clare în a doua repriză, am avut și o bară”.

Ianis Hagi e în continuare încrezător în generația din prezent: „Avem o seară mai neagră, dar eu am 23 de ani, ceilalți din vestiar au 20, 21, Enes Sali are 15. Avem o generație talentată, am demonstrat-o cu vârf și îndesat, nu trebuie să uitați că am prins semifinale de Campionat European acum doi ani”.

România - Islanda » Clasamentul grupei

Cele mai tari imagini din meciul România - Islanda

+43 Foto
FOTO: Cristi Preda
Cifrele meciului, via sofascore.ro
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.