Nationala

Concluzia lui Răducioiu după pasul greșit făcut de România cu Islanda: „Echipă tristă. Niciodată nu mi-a dat încredere că putem câștiga”

FOTO; Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 12 November 2021

România are șanse mici să prindă un loc la barajul pentru CM 2022, după 0-0 cu Islanda.

  • Duminică se joacă Liechtenstein - România (ora 19:00) și Macedonia de Nord - Islanda, în ultima etapă a preliminariilor Campionatului Mondial.
  • Acum, suntem pe locul 3, la un punct în spatele Macedoniei de Nord, ocupanta locului secund.
  • Macedonia de Nord merge la baraj dacă o bate pe Islanda
  • România poate prinde barajul doar dacă Macedonia face egal sau pierde acasă cu islandezii, iar noi câștigăm în Liechtenstein

După meci, Florin Răducioiu, fost internațional, a criticat jocul echipei lui Mirel Rădoi, explicând că și-ar fi dorit mai mult de la Ianis Hagi, cel care a trimis mingea în bară în minutul 85.

Concluzia lui Răducioiu după pasul greșit făcut de România cu Islanda: „Echipă tristă”

„O echipă tristă! Nu mă aşteptam la un astfel de joc din partea României. Mă aşteptam mai mult de la Hagi și de la jucătorii care trebuiau să ia acţiuni individuale. Mă așteptam să câştigăm meciul.

Jocul colectiv nu a funcționat. Mă aşteptam la un ritm mai mare. Echipă tristă. Niciodată nu mi-a dat încredere că putem câştiga. Mă aşteptam mai mult din punct de vedere individual, dar colectiv.

+43 Foto
FOTO: Cristi Preda

Am riscat să şi pierdem. Am tremurat un pic la ocaziile lor în prima repriză. Mi se pare un rezultat corect. Nu am meritat să câştigăm”, a spus Florin Răducioiu, la TV Telekom Sport.

Cifrele meciului, via sofascore.ro

VIDEO Urmărește GSP LIVE: toate reacțiile după România – Islanda 0-0

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.