Campionate

„E o rușine! Cum să faci asta?!” » Scandal la meciul Angliei, din preliminariile Campionatului Mondial

Harry Maguire // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 13 noiembrie 2021

Anglia a surclasat-o aseară pe Albania, 5-0, și e sigură de calificarea de pe primul loc la Campionatul Mondial, înaintea Poloniei. Toate golurile au fost marcate în prima repriză. 

Primul a fost reușit de fundașul Harry Maguire (9), iar modul în care acesta a celebrat l-a înfuriat pe Roy Keane, fostul mare internațional irlandez și căpitan al lui Manchester United.

Roy Keane îl atacă pe Harry Maguire: „E rușinos!”

După gol, fundașul „diavolilor” a sărbătorit printr-o alunecare pe genunchi, ca după o mare reușită. Maguire și-a pus degetele în urechi, dorind să transmită că nu aude criticile pe care le-a primit în ultima perioadă.

Gestul său l-a deranjat pe Roy Keane, care a avut o reacție dură.

Roy Keane // FOTO: iTV

„E rușinos ce face! A fost o rușine la Manchester United în ultimele luni. Dacă el crede că marchează contra Albaniei și oprește criticile, e rușinos!”, a spus Roy Keane, potrivit presei din Anglia.

87.000.000 de euroa plătit Manchester United pentru Maguaire, în 2019, pentru a-l lua de la Leicester. E cel mai scump fundaș din istorie

Harry Maguire: „A fost un gest natural”

La interviul acordat la finalul partidei, Harry Maguire a comentat modul în care s-a bucurat.

„Am alunecat pe genunchi. Restul a fost ceva natural. Este un sentiment minunat să marchezi pentru țara ta. Sunt căpitanul lui Manchester United și e normal să fiu criticat când echipa nu joacă bine. Dar nu a fost un mesaj pentru cineva. A fost ceva natural pentru că am deschis scorul pentru Anglia”, a spus Magurire, citat de SkySports.

Nu știu de ce a sărbătorit așa. Dar este un fotbalist fabulos. Acum două luni juca la EURO și s-a dus repede la club pentru a ajuta echipa. Nu s-a ascuns pentru a se reface. Îl respect pentru asta. I-am spus că pentru noi e foarte important 
– Gareth Southgate, selecționer Anglia

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.