Handbal

FTC Budapesta - CSM București 31-30 » Campioana României, învinsă la ultima fază

FTC Budapesta - CSM București 31-30

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 November 2021

CSM București, campioana României la handbal feminin, a fost învinsă dramatic de FTC Budapesta în runda 7 a grupelor Ligii Campionilor, scor 30-31.

  • FTC Budapesta nu a pierdut vreun meci în acest sezon de Ligă, în vreme ce campioana României are 4 eșecuri. 

FTC Budapesta și-a respectat statutul de favorită și a rămas neînvinsă în actuala ediție a Ligii. Pe ERD Arena, gazdele s-au impus în special grație prestației sigure din prima parte, pe care au încheiat-o cu 4 goluri avans.

Începutul de meci le-a aparținut gazdelor. Liderul grupei A conducea la 4 goluri, 5-1, după doar câteva minute, diferența aceasta fiind cea cu care jucătoarele au mers la cabine.

CSM București, învinsă la ultima fază 

CSM a dat semne de viață în a doua parte, în care s-a apropiat la un singur gol în mai multe rânduri și chiar a egalat pe final, prin Cristina Neagu. Cu 5 secunde înainte de fluierul final, însă, Grbic a înscris golul victoriei pentru gazde.

Cea mai bună marcatoare din tabăra României a fost Cristina Neagu, cu 8 reușite. Ea a fost urmată de Elizabeth Omoregie, cu 4 goluri.

CSM București rămâne cu doar 3 victorii în acest sezon de Ligă, consemnate cu Podravka Vegeta, Borussia Dortmund și Buducnost, și ocupă locul 6 în grupa A, ultimul care asigură calificarea în optimi. Pentru „tigroaice” urmează tot un duel cu FTC în Ligă, pe 20 noiembrie, la București.

Clasamentul grupei A în Liga Campionilor. Locurile 1-2 merg direct în sferturi, 3-6 merg în optimi

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.