Liga 1

Gigi Becali, o nouă ieșire la adresa lui Edi Iordănescu: „De ce să îi dau jumătate de milion de euro?”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 13 November 2021

Gigi Becali (63 de ani), patronul celor de la FCSB a revenit cu o nouă declarație la adresa lui Edi Iordănescu, antrenorul echipei.

Finanțatorul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a continuat discursul critic asupra jocului echipei din mandatul lui Edi Iordănescu, dar precizează că nu are de gând să-l concedieze pe tehnician și să îi dea cei 500.000 de euro prevăzuți în contract, urmând să aștepte până la vară, când lui Edi îi expiră înțelegerea.

Gigi Becali: „Dacă nu-mi plăcea Edi, v-aș fi spus de azi că pleacă”

„Să presupunem că nu mi-ar mai plăcea ce face Edi. V-aș fi spus de azi că pleacă. Dar de ce să-i dau jumătate de milion de euro? Nu mai bine mai stau câteva luni și gata? Eu nu am mințit niciodată! Dacă aș fi avut acea discuție cu Edi v-aș fi spus. Dar, eu nu am discutat nimic cu el. 

Aaaa, că nu-mi place jocul echipei, asta e clar. Dar, nu am dat vina pe Edi. Am avut probleme de lot, cu accidentările, dar distanța față de CFR este cea care este. 

Dacă Edi va câștiga titlul? Nu o să mai zic nimic atunci, va însemna că ați avut voi dreptate, nu eu. La FCSB nu se va schimba antrenorul cel puțin până la vară”, a declarat Gigi Becali potrivit digisport.ro.

Fanii FCSB amenință: „Dacă pleacă Edi, doar pe Gigi Becali îl acceptăm ca antrenor”

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, galeria FCSB, a comentat situația de la echipă, în direct la radio, și l-a ironizat pe patronul Gigi Becali, transmițându-i un același timp un mesaj amenințător.

„Edi e supărat pentru că s-a intervenit asupra lui. Dacă se întâmplă ceea ce nu trebuie să se întâmple, din momentul acela și noi, cei din Peluza Nord, vom avea reacții foarte urâte. Mai ales dacă revine la vechea strategie. Dacă Gigi îi desface contractul lui Edi, intrăm noi, fanii, în ecuație! 

Din momentul acela, noi ne dorim ca antrenor să vină domnul Becali. Să antreneze și să facă el echipa. Noi vom lua o hotărâre. Nu are cine să mai semneze cu noi. Vom permite doar un antrenor, pe Gigi Becali. Noi nu vom mai accepta nimic! Punct! Atât timp cât noi am închis ochii timp de 5-6 ani și am renunțat la conflicte... 

Totul a mers perfect până acum. Să dea Dumnezeu să fie doar o chestie de orgoliu și să înceteze. Poziția noastră e fermă: nu mai permitem niciun antrenor! Poate să vină oricine”, a spus Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.