Campionate

Ce surpriză! Învinsă acasă, Portugalia este trimisă la baraj de Serbia » Ronaldo, în genunchi

Serbia a dat lovitura în fieful Portugaliei // foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 14 November 2021

Serbia a obținut biletele pentru Cupa Mondială din Qatar după 2-1 cu Portugalia chiar la Lisabona! Lusitanii, în frunte cu Cristiano Ronaldo, merg astfel la baraj.

Ce surpriză în grupa A din preliminarii. Dacă nu pierdea acasă, cu Serbia, Portugalia se califica la Cupa Mondială din 2022. Totuși, lusitanii conduși din teren de Cristiano Ronaldo au fost doborâți de elevii lui Dragan Stojkovic.

Serbia, la Cupa Mondială după victoria cu Portugalia! Cristiano Ronaldo, în lacrimi 

Renato Sanches a deschis scorul în minutul 2, iar totul părea că merge ideal pentru gazde. Totuși, Dusan Tadic a egalat în minutul 33, profitând de intervenția nesigură a lui Rui Patricio. 

Curajoasă, Serbia a ținut mai mult de minge în a doua parte, iar strategia aleasă a dat roade: în minutul 90, Aleksandar Mitrovic, cu capul, a înscris golul izbăvitor. Golul victoriei, care o califică pe Serbia direct la Cupa Mondială din 2022.

Imediat după fluierul final, rezervele și membrii staff-ului tehnic al oaspeților au „invadat” terenul, sărbătorind marea reușită a naționalei. 

În altă parte a terenului, Cristiano Ronaldo era prăbușit pe gazon, cu lacrimi în ochi. Acum trebuie să treacă de baraj pentru a ajunge la Cupa Mondială, foarte probabil ultima din cariera sa.

Cristiano Ronaldo, debusolat după eșecul cu Serbia // foto: captură DigiSport

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.