Nationala

Mediocri și cu Liechtenstein » Cei 5 „tricolori” notați cu 5 pentru prestația de la Vaduz

+45 Foto
George Pușcaș nu a reușit să înscrie nici cu Liechtenstein // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 November 2021

România nu a evut emoții la Vaduz, dominând copios meciul cu Liechtenstein, câștigat în cele din urmă cu 2-0. Victoria nu le-a fost suficientă „tricolorilor” pentru a prinde barajul de Mondial, locul 2 fiind adjudecat de Macedonia de Nord.

„Tricolorii” au început excelent, cu ocazii din primele minute, iar în minutul 8 a venit deschiderea scorului, semnată de Man. În căutarea golului 2, românii au continuat să atace, dar finalizarea i-a trădat de fiecare dată, chiar și de la punctul cu var. Golul 2 a venit abia în minutul 87 și a fost reușit de Nicușor Bancu, care a trimis un șut năprasnic din afara careului mare.

Note GSP după Liechtenstein - România 0-2 

De altfel, autorii celor două goluri au primit cele mai mari note ale întâlnirii în Gazeta Sporturilor de astăzi, 7. Acest calificativ nu le-a revenit doar lui Man și Bancu, ci și fundașilor Rus și Manea, precum și mijlocașului Ianis Hagi, introdus pe teren în minutul 73.

Au existat destui „tricolori” cu nota 5. De la căpitanul Stanciu, care a ratat un penalty, la George Pușcaș, care nu s-a descurcat ideal în momentul finalizării.

Selecționerul Mirel Rădoi, aflat la ultimul meci pe banca naționalei, a fost notat cu 6, fiind peste omologul său de pe banca gazdelor, Martin Stocklasa (5). În echipa gazdelor, singurul jucător notat cu mai mult de 5 a fost căpitanul Hasler, recompensat cu 6.

Statisticile meciului Liechtenstein - România 

„Tricolorii” și-au creat un număr uriaș de ocazii cu Liechtenstein, 38. Ei au expediat 17 șuturi pe poarta adversă, dar doar două l-au învins pe Buchel. Mingea a fost la români în 72% din timp, în care elevii lui Rădoi au pasat mult mai mult decât adversarii - 582 de pase precise, față de 157 pentru fotbaliștii din Principat.

via Sofascore

VIDEO » Mirel Rădoi PLEACĂ de la cârma naționalei: „Este ultima mea conferință ca selecționer”

>

Mai multe știri despre Liechtenstein - România:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.