Nationala

Djokovic și-a terorizat vecinii! Reacție dezlănțuită după ce Serbia a învins Portugalia lui Ronaldo și s-a calificat la Mondial

Novak Djokovic// foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 15 noiembrie 2021

Serbia a obținut biletele pentru Campionatul Mondială din Qatar, după 2-1 cu Portugalia chiar la Lisabona! Novak Djokovic, aflat la Torino pentru Turneul Campionilor, a avut o reacție dezlănțuită după victorie.

Djokovic a strigat secunde în șir „idemo” (n.r. - „haide” în sârbă) și i-a terorizat vecinii din hotel. La un moment dat, Djokovic a deschis geamul camerei și a început să țipe.

Toată Serbia în sărbătoare

Duminică seară, sârbii s-au bucurat de încă o calificare la Mondial. La Belgrad, câteva mii de fani ai naționalei au ieșit în stradă, blocând centrul orașului și străzile din jur. 

S-au aprins torțele, steagul național a fluturat peste tot și ore în șir nu s-au auzit decât scandările și cântecele lor. Aleksandar Vučici, președintele Serbiei, a postat pe social media: „Ați jucat și ați câștigat. Suntem mândri de voi”.

Serbia, la Cupa Mondială după victoria cu Portugalia!

Renato Sanches a deschis scorul în minutul 2, iar totul părea că merge ideal pentru gazde. Totuși, Dusan Tadic a egalat în minutul 33, profitând de intervenția nesigură a lui Rui Patricio.

Bucurie Serbia

Curajoasă, Serbia a ținut mai mult de minge în a doua parte, iar strategia aleasă a dat roade: în minutul 90, Aleksandar Mitrovic, cu capul, a înscris golul izbăvitor. Golul victoriei, care o califică pe Serbia direct la Cupa Mondială din 2022. Imediat după fluierul final, rezervele și membrii staff-ului tehnic al oaspeților au „invadat” terenul, sărbătorind marea reușită a naționalei.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.