Liga 1

Ultrașii celor de la FCSB, reacție imediată după anunțul noului antrenor: „Fără tine nu exista CSA și jucam cu stadionul plin!”

Fanii celor de la FCSB au reacționat imediat după confirmarea veștii că Toni Petrea (46 de ani) este noul antrenor al echipei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 15 November 2021

Fanii celor de la FCSB au reacționat imediat după confirmarea veștii că Toni Petrea (46 de ani) este noul antrenor al echipei. 

Toni Petrea revine în funcția de antrenor principal la FCSB. Vestea nu le-a picat bine fanilor din Peluza Nord, nucleul dur al susținătorilor formației patronate de Gigi Becali. Aceștia au emis un comunicat la câteva minute de la confirmarea numirii noului antrenor, în care avertizează că for face tot ce le stă în putință pentru a-l îndepărta pe Becali de la conducere. 

Peluza Nord, reacție după numirea lui Toni Petrea la FCSB

„Pentru ca vorbim de banii tăi (tot ce contează pentru credinciosul și omul lui D-zeu), o să-ți repetăm:

Ecuația în sport este asta: suporteri mulți = audiență mare = interes pentru transmiterea meciurilor = bani pentru drepturile tv / tichete vândute = vizibilitate = firme care doresc și plătesc asocierea cu clubul. Baza piramidei o constituie suporterii.

Fani puțini sau deloc = lipsă de interes pentru transmiterea partidelor = bani puțini sau deloc pentru drepturile tv / tichete = vizibilitate redusă = firme neinteresate de asociere. 

Steaua a pierdut milioane de suporteri, nume, sigla, etc. numai din cauza ta și a dorinței tale disperate de a fi la televizor, de a se vorbi despre tine (ca un adevărat om al lui D-zeu, modest și neinteresat de faimă). [...] Făra tine nu exista CSA, fără tine aveam stadionul plin meci de meci, fără tine eram campioni an de an, fără tine iubeam cu adevărat să venim la meciuri!

NIMENI NU VINE LA MECI PENTRU TINE! Venim pentru echipa noastră dragă și îi deplângem zilnic soarta care a făcut să ajungă pe mâna ta! 

Dar, ghici ce, nu vom pleca la CSA, vor rămâne alături de club dar vom face tot ce ține de noi pentru a te face să înțelegi ce înseamnă un club profesionist și un patron normal (care să câștige foarte mulți bani fără a distruge echipa)”, se arată în mesajul postat de Peluza Nord.

VIDEO Gigi Becali despre situația lui Budescu: „Nu e el problema, mai are 4 luni de contract, îi dau banii și la revedere”

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.